Toysdaily 玩具日報

切身問題, 大家屋企既 hottoys大軍每次有新成員加入, 點應付大大既黑面神功....

回復 45# irontuba

:oh:我上次仲見到一個年約四十歲嘅中年男人帶埋約八十歲嘅婆婆一齊去買
真係聞者傷心 聽者流涙……
回復 45# irontuba

通常排隊都係自己排 叫佢去第2到行下 唔浸迷咁玩 對方應該接受到既
你同佢講:[你想我玩公仔定係玩女仔]咪得囉:36:
回復 46# 伏特加

甘都得!?閣下老婆肯定好鐘意Hollywood影片∼ 在我黎講、掌握「Good Times & Bad Times」好緊要∼心情吾好果時当然×:67:
你同佢講:[你想我玩公仔定係玩女仔]咪得囉
SimonC 發表於 7-8-2013 02:19 PM

見慣大場面既老婆拋返你轉頭咁講:「」你想我玩男人,定你玩公仔?
頭像被屏蔽
回復 48# vin_tg56

其實我依家既偏向係話比佢知...
玩玩具唔一定係幼稚...
就等於有錢人玩古董....
都係從欣賞出發......
佢開始明白少少啦...............
simon呢個就係你既方法?:71:
回復 47# ngan29

第一日我都見到 一家人 爸爸 一個3-4歲小朋友 媽媽同手抱bb黎排
回復 53# irontuba

都係架 佢唔明個價值係邊 你做咩都無用
玩ironman 玩tony 拎出黎 影下相 一齊諗下點影會型d 擺咩動作會正d
個display櫃要點整 d燈要點打 一齊研究 (申利~~我好好彩 搵到個明白既)
回復 56# vin_tg56

唉....一句講哂....葡萄:help:
同佢講玩具保值, 隻隻都有價有市就OK了!!{:1_220:}
佢唔會去証實掛...
我一個人做野,份工夠養家,所以我買乜老婆都唔會過問

一句到尾,你搵夠錢俾屋企同老婆,你買乜都唔會理
回復 50# BatIron
佢睇完第一集後都反對我入,我入尼隻因為我覺得好正
最多佢唔高興便說止始一隻,點知佢竟然就始中毒:38:
{:1_197:}   開心見誠話佢知唔好兇我!
唔好大我!
因為我喪架!
  :36:   {:1_203:}