Toysdaily 玩具日報

切身問題, 大家屋企既 hottoys大軍每次有新成員加入, 點應付大大既黑面神功....

一定要誠實,衰過一次,要佢以後信你都幾難。
頭像被屏蔽
回復 11# mikepanda97

無錯.......錢唔係問題....問題係佢完全無興趣......
我依家都係一落訂就洗䐉....仲要同佢講會賺個開..........咁先可以勉強過關........:(
我無女朋友, 自己想點就點{:1_220:}
頭像被屏蔽
絕無問題
根本玩埋一份{:1_203:}
回復 30# WILLSW

一次不忠,百次不用~~偷運呢家嘢搏唔過呀~~~~你結左婚就明喇~~~{:1_236:}{:1_236:}

回復 37# toytoyball

師兄你都講得啱既...:( 不過師兄老婆算係咁, 1蚊就1蚊, 我聽過有啲都係一換一, 不過係玩具換香水之類:( (figma一隻4魚換一牛幾魚既香水...:o)
回復  toytoyball

師兄你都講得啱既... 不過師兄老婆算係咁, 1蚊就1蚊, 我聽過有啲都係 ...
WILLSW 發表於 6-8-2013 03:28 PM

Then he simply married the wrong woman.
都係一齊玩~成屋ironman 都係佢做成:he:
:oh:我上次買愛國者 見到有個大肚婆排後樓梯 幫佢老公買
找個老死和我地兩公婆熟落,有野攞番屋企就話佢入唔倒境,放住先,咁上下至攞出黎玩玩後入櫃(除非成只C3PO咁顯眼),放埋邊唔覺。
個老死用相同方法。
回復 40# vin_tg56

呢位Ching實在太幸福........................
回復 41# ngan29

咁都得..............
就算我老婆願意...........
我都唔比佢去排啦.............
果條樓梯真係會死人....................
之前老婆都反對我買,之後我偷偷訂Ironman 2 Suit up Gantry Mark IV ,
到取貨回家砌完後,佢回來見到嘩一聲,好型呀!之後佢不停影相,自此佢中毒程度不下於我
而家光明正大咁一起玩同欣賞:34: