Toysdaily 玩具日報

切身問題, 大家屋企既 hottoys大軍每次有新成員加入, 點應付大大既黑面神功....

做男人要有霸氣 同佢講話係我既興趣 佢都冇講咩
晌屋企上演今晚打老虎:*
偷渡入境啦 多一隻唔覺的
我會毒埋我老婆玩埋一份,好似介紹佢玩孖妹場景玩具
我會用語言偽術講話:「最後一隻,以後唔再買」……淨係呢個角色既最後一隻,以後唔再買重複角色:34:
回復 20# wing1123

咁咪唔可以買唔同版本tony {:1_204:}
如果你買野時佢會俄你的話
當佢想買手袋新鞋果陣你又俄下佢
到你買野時佢唔敢出聲了 最後要俾佢知道各有各興趣,請尊重:74:
我老婆已經同我講:唔好買咁多一隻二隻玩具返嚟!
咁我就回佢:哦!咁買少啲啦:75:同埋同佢講賺錢架!
佢都冇乜大反映嘅,可能佢怕我週圍勾三搭四掛!
由於有兩頭住家,所以多數偷運到另一頭住家,過一排攞出扮抹塵,有時會問幾時買,就話買咗好耐……
點解唔誠實d?因為實在買得太多太多玩具……
我拍拖時已經有買下figure, 當然唔係咩figure都買. 結婚之後的確是買少o左, 因為自己住反而唔想擺咁多出來攪到一起身就見到figure, 晚上瞓之前又係對住d fugure咁.
我老婆又無反對我買咩, 好似早排搬o左件1:1 ironman bust 回家佢都話靚. 我認為最重要是"光明正大"唔好收收埋埋. 依家figure姐, 又唔係收埋個二奶洗乜咁神秘喎~

其實正常咁買一定OK, 呢d都係興趣一種, 你話買到飯都開唔到就話唔好姐~ 而且女性都有自己興趣, 例如手袋, 鞋, 化妝品, 大家咪又係一樣?
偷渡入境啦 多一隻唔覺的 X 2
老婆已規定若買玩具同時需要給她相同數目的現金
例如 : 我訂了TONY STARK $1380, 我需要同時給她1380作補償~~~

至於她怎樣可以知道產品價錢?她會每日到HOTTOYS網頁,FACEBOOK,同市CHECK價
回復 27# toytoyball

$2760買隻tony同食炒價無分別
鄧你隻布C可憐,要長埋盒中
有D女人甘本唔知邊隻打邊隻,所以偷運入境冇問題
你女人即係好清楚D人偶品種啦
你想將來繼續入貨只有坐低講清楚你的愛好,求佢不要阻止吧!
回復 27# toytoyball

師兄你老婆呢招真係絕:(
好在小弟仲係單身... 師兄有冇試過偷運入境, 擺係啲唔顯眼位, 被發現就扮買左好耐?{:1_215:} 又或者扮抽獎抽返黎?{:1_215:}