Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 MG SAZABI Ver.Ka(9页+)

見到呢個樣又好似幾好
但如果冇爆甲又好似唔襯ka nu
我預砌好ka nu是擺爆甲的。。。
龍星丸 發表於 6-10-2013 07:04 PM

Ka nu會爆甲應該係回應unicorn呢個契機,而伸賓周又無精神骨架,沙鴨髀無爆甲的藉口:58:
又好似好D喎:58:
如果以之前果隻白色原形試作既相黎睇, 又可能係有爆甲呢個gimmick.

右邊肩甲如果係正常狀態既話, 咁左邊肩甲同下邊既手臂噴射護甲, 都好似係爆開左兩層咁.
回復 121# 花少爺

謝指點
不過已經食慣左爆甲味精啦
由Unicorn開始
記憶中是nu>原石>新乜洲>unicorn
新乜洲好似是unicorn的test bed之類
而馬莎叉鴨脾對re-gz亞寶一開塲時都好似講話「咁嘅機體(指冇psycho frame)打敗了也不光彩」之纇
所以我都係味精上腦期望佢可爆甲多D野玩值回yen價

其實Nu白色我覺得冇咁襯綠色psycho frame發動
雖然切雞蔥油係原配
但係叉鴨脾紅色(果然係燒味)我覺得會襯psycho frame蔥油

有錯請指正
回復 124# 龍星丸

可能叉鴨髀可能會跟酸梅醬爆黃色呢~
回復 125# 多其

嘩!
梅醬鴨脾真一絕
蔥油叉亦我所愛
真係呢

不過我至愛南乳醬Ka nu切雞
可惜為特別版唔係度度有得食
又貴
唯有繼續蔥油切雞算

有勞福卡兄!!:71:

收貨, 入兩隻~

而家好好多..初犒個隻真係嚇死人...
終於睇到實物啦! 多謝分享! 宜家真係可以死心啦! 感激! 感激! 果然笨大出得最完美o既 "sazabi" 始終都係 hcm-pro !!
好重型,好正,  不過看來幾難平衡企得四正, 希望實物會改善

舊MG營養不良,  hcm-pro係幾型, 不過頭身比例太過修長, 玩SEED系甫士一流, 我覺得暫時以HGUC沙煞比最沒野可彈

我都咁認為!

但比之前MG、初稿要好。
終於睇到實物啦! 多謝分享! 宜家真係可以死心啦! 感激! 感激! 果然笨大出得最完美o既 "sazabi" 始終都係 hc ...
e夫人 發表於 8-10-2013 02:22 PM
想請教,點解冇水貼?
回復 134# Prettyhades

試辦一般未有齊所有 配件, 現在出貨多數跟膠貼, 水貼另外出