Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 MG SAZABI Ver.Ka(9页+)

做夢都會笑:43::43::43:
回復 19# e夫人
你砌咗未?砌咗show吓成品。  講d舖display該90
回復 20# numan123

我重未砌呀! 不過D角變形好少事啫, 用熱水浸一浸佢就攪掂!
我知熱水得,講緊係砌完之後..........耐唔耐就變形,砌完就無心機成日攪。

不過應該用爽身粉溝aa膠填角的空心位就得.....

回復 21# e夫人
會唔會用返新安洲副骨去改呢?
不過之前果隻出得咁差.呢次好期待
回復 22# numan123

如果擔心這個問題的話可試試用銅枝插入作骨架看看!
:71:yes! great news.
回復 18# 忽膠完反白

又出呢D野昆水......{:1_200:}
Sazabi 都好耐無出新品了(MG), 年尾出都好應該, 至少可以同隻 NU 玩吓!

其實有Hi Nu, 有無機會出夜鶯?
呢隻絕對期待:!等官圖:)
如果好似nu gundam五指全關節可動,必入,如果唔係,等rg。
clivemak 發表於 3-8-2013 10:34 PM

五指實冇問題啦 ! 冇奶油新品仲差過1年前嘅Nu !?
反而係最期待最終造型可動性 !!!
五指實冇問題啦 ! 冇奶油新品仲差過1年前嘅Nu !?
反而係最期待最終造型同可動性 !!!
忽膠完反白 發表於 7-8-2013 01:02 AM

最近個隻geara doga就唔係五指全關指可動。
最近個隻geara doga就唔係五指全關指可動。
clivemak 發表於 7-8-2013 01:26 AM

Geara Doga點同主角機種比呢 !!  :75:
當然往後全MG都五指全關指可動就更好啦~  :71:
我比較在意沙煞比可以出乜追加裝備.  Nu 我一真唔買係等佢出 HWS 套裝, 但沙煞比可以有乜?
Geara Doga點同主角機種比呢 !!  
當然往後全MG都五指全關指可動就更好啦~
忽膠完反白 發表於 7-8-2013 01:03 PM

Geara doga之前隻吉姆係五指全關節可動•••
唯有等進一步消息。