Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 MG SAZABI Ver.Ka(9页+)

試辦企得奇怪,顯得比例好差
伸直對腳企應該會冇宜家咁頭重腳輕

睇睇肩甲位...
明顯有得爆甲啦......

唔知佢係爆咩光呢? :67:

買返屋又有排搞......
當年B-Club 嘅長身步槍, 唔知係premium shop 限定見, 定真係咁好死有埋?
我未見過SAZABI有爆甲設定 :69:
出處係 ?
唔一定係爆甲... 佢話明引入3.0 skill... 3.0 隻rx-78 呢個位都可分開少少...加上佢其他位冇爆.. 好大機會係分甲唔係爆甲
不過好似都係有D笨笨地{:1_215:}
不過好似都係有D笨笨地{:1_215:}
始終都係處理得唔係幾好

興建由線畫100
灰模70
彩模已經到60了...

要等埋官圖同雜誌圖先得
回復 142# Nu-RX93

咪成個 "武大郎" 咁樣o羅! 不愧為 Ver.Ka 的打爛招牌巨作!
回復  Nu-RX93

咪成個 "武大郎" 咁樣o羅! 不愧為 Ver.Ka 的打爛招牌巨作!
e夫人 發表於 9-10-2013 12:06 PM

哈哈哈哈……!!:x
如果真係咁鍾意又肥又圓嘅沙煞比,robot 魂仲圓過hg…

我都唔係咁滿意下半身部份,脚小小短,正面件小腿甲又cut 得肉酸。
不過話明係ka 版,當然係用另一種演繹方式,overall 嚟講都ok 有餘。
0093 對我呢堆70後嚟講係經典而且充滿情意結,不過公道啲講,當年機設始終係純2d 設計,原設鍾意幾圓幾肥都得,不過亦令到立體化有難度。想100% 還原二十年前嘅原設?期待第三方模型手辦好過啦,笨呆做生意架,同你玩小眾?。唔好玩啦。
上半身真係唔錯, 不過對腳真係好細, 個比例真係麻麻...
looks very good.  I want ...

MG SAZABI Ver.Ka @NYCC 2013
越睇越正!!! I like it !