Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 G.F.F.Metal Composite UNICORN GUNDAM 2號機 Banshee

:69:雙腳長到...:69:
回復 153# eric

1號機哥時已經有依個問題la
雙腳長到...
eric 發表於 1-11-2013 12:57 PM

有d關節位可以唔跟足說明書拉出黎,咁就會fit晒

我隻Unicorn都係咁,順眼晒
雙腳長到...
eric 發表於 1-11-2013 12:57 PM

變得多幾次隻Unicorn, 冇睇說明書變真係唔記得股骨位有得下拉加長對腳 :he:

放心, Destory mode 對腳變高"爭"鞋, 加上大腿小腿都延長左, 經已都高Unicorn mode 半個頭
只要你唔拉股骨位關節都可以, 個比例就唔會禁怪:71:
其實有買Unicorn架朋友
你地變Destory mode個時, 腰個節拉開左會唔會跌番落黎?  
我估係design問題....GFFMC上半身太重.......

希望Banshee有改善喇.... (諗下算:55:)
長腿沒什麼不好,要不長腿只能買不能變的UNICOM
我比較想知雙手個固定武裝可吾可以拆落來?
回復 159# iceng0083

stonekeung01 發表於 25-9-2013 05:47 PM

睇黎未必得...除非佢改MG個design, 做到可換裝

不過笨大邊有禁好死:76:  出多隻Noir好過齋賣parts:60:

Tamashii Nations 2013

GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE RX-0 ユニコーンガンダム2号機 バンシィ
2013年11月30日発売予定�21,000円(税込)

http://www.gundam.info/topic/9634
回復  iceng0083

睇黎未必得...除非佢改MG個design, 做到可換裝

不過笨大邊有禁好死  ...
j-man 發表於 1-11-2013 06:06 PM

我都等緊佢一模多用出Banshee Norn!更何況Episode 7可能重有新獅子!{:1_208:}

Pic from Gundam Guy

機動戦士ガンダムUC episode 7 Teaser #1
我都等緊佢一模多用出Banshee Norn!更何況Episode 7可能重有新獅子!
redcat2733 發表於 20-11-2013 08:01 PM

裝埋獅子爪落去Noir 就正~:71:
正, 等拎, 鍾意黑角多過白角
雖然兩隻都入 :love:
下星期就要發售了
好期待:)