Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 G.F.F.Metal Composite UNICORN GUNDAM 2號機 Banshee

是否對面賣game果間?鋪名係一样既兩間
FRAK 發表於 2-8-2013 06:07 PM

:DD..........我只識呢幾間, 其他都執晒了...........{:1_220:}
今晚都出手訂左隻..............:71:
急乜呢 等 episode 7 出埋先慢慢吼靚價

我獨角都係上月靚價先出手
駛乜急住上網訂啦,還有亞洲版未開訂,到時仲平。
下........
我岩岩先訂完又再平左,,,,,,,,,,,,,,,
kiekie 發表於 2-8-2013 09:01 PM

如果售價修正左,一般會係取貨時一併平番俾您......不必擔心
其實呢度自dx macross 開始個個pm pm,變成上日網搶訂,

唔知大家有無發覺,日網都無以前咁多靚價,個別item有時一開訂已經係炒起左,

而因為多左海外,ins 老細上去搶,仍然要搶餐死,運費又唔平

呢期開始收到半年前訂落既貨,以一盒dx macross為例,8百幾g 連埋packing收成1.5kg 運費,都幾金
精與一樓已於今天下午截訂!有興趣的不用白行了!
今日下午3點到精記我仲訂到, 點知4點再番去睇其他嘢時就截了! 好彩!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
駛乜急住上網訂啦,還有亞洲版未開訂,到時仲平。
godhand1982 發表於 3-8-2013 02:32 AM

菇仔開咗, 行亞同價
現時點仲有開訂!  亞(13XX),  行(14XX),  日(16XX)!  本人訂了1行1日,  行當然羅離玩喇{:1_214:}
想問問,  行 同 亞架分別係,  行有問題可以去換,  亞就冇得換 ?
精分剛剛開左亞牌訂
精分剛剛開左亞牌訂
hkez8 發表於 5-8-2013 12:47 PM

開左12魚到尾