Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 G.F.F.Metal Composite UNICORN GUNDAM 2號機 Banshee

一模多用,反正唔太接受變形後Destory mode嘅比例,呢隻pass等型啲嘅Banshee Norn,出先諗唔出就算嘞!祝各位買咗嘅師兄玩得開心啲!{:1_208:}
Banshee Norn PARTS 唔係魂SHOP???{:1_215:}
Banshee Norn PARTS 唔係魂SHOP???
mmm2000hk 發表於 2-8-2013 02:30 PM

我都唔清楚啊…應該未有消息嘅,不過EXIA都連出兩隻唔係換parts,robot 魂亦係獨立出Norn ,加上笨大有錢賺到盡嘅風格,所以期待吓啫!:)
越來越多人黎呢度搵食, 咩野玩具都話會炒到上天,

HT 埃仁命 MK33 又見佢話會上天 , 點知黎到呢度見佢又 ...
Mcgarden 發表於 2-8-2013 11:34 AM

如果這2件出貨其間都以訂價入到, 就真係玩具迷之福,
這只係我個人意見, 因為這2件個訂價真係太抵玩, 佢炒唔炒唔關我事,
因為我已經訂了:p
行版or日版?
FRAK 發表於 2-8-2013 04:34 PM

無問, 一扭應該係行...
HLJ 又開
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
WA...咁進取...我平佢差不多成魚WOR...14魚找1
rubybaby 發表於 2-8-2013 04:55 PM

師兄邊樹訂?
師兄邊樹訂?
LemonTea 發表於 2-8-2013 04:58 PM

係朋友幫我訂, 大埔個邊, 我唔知叫咩名, 但好多大陸人去個邊掃玩具~
HLJ Selling price is almost $1700 with shipping. You rather order it in HK la !
係朋友幫我訂, 大埔個邊, 我唔知叫咩名, 但好多大陸人去個邊掃玩具~
rubybaby 發表於 2-8-2013 05:03 PM

我住大埔架。。。。。邊度仲有玩具鋪呀????:44:
我住大埔架。。。。。邊度仲有玩具鋪呀????
FRAK 發表於 2-8-2013 05:40 PM

廣場有呀..............{:1_197:}
我住大埔架。。。。。邊度仲有玩具鋪呀????
FRAK 發表於 2-8-2013 05:40 PM

朋友話粉嶺都有, 粉嶺同大埔都有玩具店, 但我唔知邊間, 因為我港島人~
廣場有呀..............
ray文 發表於 2-8-2013 05:43 PM

是否對面賣game果間?鋪名係一样既兩間{:1_197:}
精粉開左, 港版, 靚價
孤仔已改返價,under 14魚