Toysdaily 玩具日報

查看: 5308|回復: 15

[詢問] Yahoo bid野一問

請怪小弟冇知,好果晌yahoo bid左張訂單, ,因為張訂單係記錄買家既contact,咁到時收貨點算, 等個賣家通知我取貨?
十分困擾

thanks
困擾你又bid,bid之前又唔問清楚
toysdaily D Ching會定時講俾大家聽派貨派到邊日幾多點,有留意就唔洗擔心!
如果個賣家信得過既…無報失單無上門市改資料…基本上如果你知道派貨派到張單既日期你自己上門市攞貨就得了!
唔使愁, 我都有好多後追單係YAHOO BID返黎..最緊要自己留意派到幾多號..
如果到你個個訂既時間, 就自動去攞啦..唔使人提.
無錯, 最緊要自己留意派貨派到幾多號, 派到你張單既日期就直接上去攞.
你而兩個解決方法。
1. 比5草去hottoys改電話。
2. 留意主派貨資訊,一派到張單嘅日子。就去攞貨。
你可以打電話上Hottoy查詢派貨情況
你Bid咗咩嘅單??
你而兩個解決方法。
1. 比5草去hottoys改電話。
2. 留意主派貨資訊,一派到張單嘅日子。就去&#2588 ...
qiy 發表於 31-7-2013 12:09 PM

HT 果個係加電話, 唔係改電話, 你可以打電話上Hottoy查詢是改電話, 還是加電話.
跟日子都好啲, 但新開訂嗰啲要抽籤, 到時真係唔知點派? {:2_326:}

最好問問賣家收到HT CALL, 可唔可以有責任心啲單聲! {:2_286:}
困擾你又bid,bid之前又唔問清楚
12728915 發表於 31-7-2013 11:59 AM

啊大哥,我係問如果要bid單,唔明就要問,你唔like可以唔答,
派貨多D上泥呢度實知派到幾號和幾點
但我會花5草野去HT"加”埋我個名同資料和電話
豈碼到時張單有被改過或有可疑
可以即刻報警都有追查証據
如果個賣家信得過既…無報失單無上門市改資料…基本上如果你知道派貨派到張單既日期你自己上門市攞貨 ...
wing1123 發表於 31-7-2013 12:02 PM

收到哂,咁個SELLER既評分好多正面既
thx
回復 11# rmcevisu

哈,甘祝你好運啦
啊大哥,我係問如果要bid單,唔明就要問,你唔like可以唔答,
rmcevisu 發表於 31-7-2013 12:16 PM

係咁ga,,,td 好多人EQ, IQ有問題ga,,,睇開D la,,,不要認真