Toysdaily 玩具日報

查看: 10367|回復: 23

[詢問] 動漫會場內, 售價 狗狗狗 既 Black/影月/ RX 是否老翻?

動漫會場內, 售價 狗狗狗 既 Black/影月/ RX 是否老翻?
小弟冇玩開12吋拉打, 但係都算 Black 既 Fans~
動漫會場內有賣 狗狗狗 既 Black/影月/RX, 睇個盒既印刷質素, 真係老翻級別
但又有英文細字話東映授權~
小弟想請教一下各大大究竟果三隻野是否授權品~
(同樣貨品我於信和既格仔店, 笑萬既地庫都見過)
我都入左Black及RX,質數比Medicom好好多,本身已有Medicom影月,全新一開盒已經斷手,要自己換body,無幾耐天線都自己斷埋,佢係同香港代理鈴邦攞拉臣,唔係同日本......
比例不及2.0啊~:73: 更好像golden age 透明盒版.
我入咗Black,影月,電單車,
佢有可動手指,除咗胸位太平之外,整體十分好
body得唔得就唔知, 因我已有medicom black, 覺得佢個頭唔係好得(black)...
頭像被屏蔽
我也看到,它的LED眼睛are interesting but I did buy it.:)
頭像被屏蔽
相相相相相相相相相呢
我都入左Black及RX,質數比Medicom好好多,本身已有Medicom影月,全新一開盒已經斷手,要自己換body,無幾耐 ...
dragonken 發表於 30-7-2013 03:48 AM

google search 過, 羚邦動畫(國際)有限公司?
咁係咪即係正版野? 但計印刷, 製作, 同其他授權品有明顯距離......
買o左既大大POST D 相黎欣賞下得麻?
香港那裡有得買.....想去見識下:handshake: (除了會展,因沒有時間去)
香港那裡有得買.....想去見識下 (除了會展,因沒有時間去)
frankiejoyce 發表於 30-7-2013 03:30 PM

兆萬B2
回復 14# qiy

thank you :handshake:
我都幫襯佢買咗個displayLED燈箱$299...不過行兩步都有間賣display箱,先知自己買咗假野…不過正貨貴兩舊要$499…