Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: movie_arms

[詢問] 動漫會場內, 售價 狗狗狗 既 Black/影月/ RX 是否老翻?

我都幫襯佢買咗個displayLED燈箱$299...不過行兩步都有間賣display箱,先知自己買咗假野…不過正貨貴兩舊要$499…
個箱冇版權,貴既唔一定係正貨,雖然我兩隻冇買過,可能包裝好d又賣貴兩舊
個箱冇版權,貴既唔一定係正貨,雖然我兩隻冇買過,可能包裝好d又賣貴兩舊
我都入左, BLACK 同RX 冇蟹手真係唔錯
個LED頭其實係冇開關, 榴主話一有震動就會著, 自動熄
關節OK實淨, 當買黎粗玩算OK
或者等細佬我講下意見,雖然唔係玩左12吋好耐,但個人覺得隻公仔啲關節實淨,不過頭就麻麻,影月ok, black以經比rah差,rx直頭諗都唔好諗,點解?因為佢係led頭,一令個頭就成條接口位露出黎。Black 嘅小腿位條紋係印上去,好核突

至於成盒嘢嘅敗筆,就係啲武器,影月劍有水口邊,同rx把劍一樣好似細路仔玩具咁。

最搞笑就係,果兩把要令外買,一魚嘅雙子劍,劍柄由銀變金,我問個老細,佢答番我話一定係金,仲話自己有實物道具收藏,心諗...佢話見我睇左咁耐,不如買影月送埋啦,點知一睇影月,得一隻揸劍手,姐係玩膠我姐

Anyway, 我覺得價錢係平嘅,不過就比佢把雙子劍搞都無曬mood, 所以都係無買,不過3隻中,我覺得最買得過都係影月
若果$5百 都會買來粗玩。
回復 16# wing1123

Display box 冇分正版冒的,佢又唔係用佢個名,我就覺這款幾好,可以疊高黎放,價錢重平甘多,我四左六個~
回復 23# hkwadee

佢個led 燈, 有冇得駁火牛or usb ?
佢個led 燈只可用2A電, 個人覺得用電池較安全~
我26號入左隻RX同飛蝗號,RX現貨,飛蝗號29號寄到屋企。
不過隻飛蝗號sad左,補油補到花晒...即刻又嘔$30入會場叫佢寄過隻。

個負責人開頭仲問我可唔可以將就收貨?我心諗隻飛蝗號$750都唔算平價玩具,依家又浪費我時間、金錢(車錢、入場費)黎會場!
最後佢都肯幫我“維修“(唔係換),不過唔知等到幾時喇! X!