Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] [SOC GX-62] 惑星上的Robot縮水了?

第一期隻翼蛟位十隻有九隻扭過一定斷,佢設計第一期時冇預留空位比隻翼接埋,迫到實,所以見師兄你甘勇敢屈隻翼,小弟佩服{:1_220:}
齋哥依個 post 真係超正:$  單單俾精係唔夠嘅,只少要俾孖精:71::71:
第一期隻翼蛟位十隻有九隻扭過一定斷,佢設計第一期時冇預留空位比隻翼接埋,迫到實,所以見師兄你甘勇敢屈隻翼 ...
gunbaron 發表於 30-7-2013 11:15 AM

我屈過幾次覺得佢好順,不過多謝你提點,我下次會小心d!!:71:
齋哥依個 post 真係超正  單單俾精係唔夠嘅,只少要俾孖精
RTHK 發表於 30-7-2013 11:16 AM

加多條鞭得唔得??!:51:
加多條鞭得唔得??!
sundaydriver 發表於 30-7-2013 11:23 AM

得,加筋都仲得{:1_220:}
一個 ChiQSin 嘅 Report
一個 ChiQSin 嘅 Fans

就會有一個 ... ...

一個 ChiQSin 嘅 Support :71::71::71::71::71:
齋哥好野!終於比我睇到新舊比較圖∼多謝齋哥!{:1_208:}
一個 ChiQSin 嘅 Report
一個 ChiQSin 嘅 Fans

就會有一個 ... ...

一個 ChiQSin &#2 ...
Godzima 發表於 30-7-2013 11:39 AM

Chi左你就好睇E生啦!:45:
齋哥好野!終於比我睇到新舊比較圖∼多謝齋哥!
柿崎速雄 發表於 30-7-2013 12:25 PM

long time no see 呀!柿崎縮縮!!{:1_228:}
我未買,睇完大大個post,好想買!支持熱血ppst.

great report. :71: Do you have the Yamato version? That would be awesome if you can take photos with all three together too....
我未買,睇完大大個post,好想買!支持熱血ppst.
水水的基地 發表於 30-7-2013 01:16 PM

確係好值得買架!!!買啦買啦!!!{:1_205:}
great report.  Do you have the Yamato version? That would be awesome if you can take photos with ...
Macross長谷有洋 發表於 30-7-2013 01:32 PM

我當年就係覺得佢好積木。。。所以無買。。。宜家仲後悔緊。。。:55:
Chi左你就好睇E生啦!
sundaydriver 發表於 30-7-2013 12:31

莫財 !! :unhappy::unhappy::unhappy::unhappy::unhappy:

純support (周賓上身, 咁    多字 。)

九芝孖 :65: 做到黐左 。