Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] [SOC GX-62] 惑星上的Robot縮水了?

its a very sharp pic and details report, thank you bro!!!:71:
真係童年回憶返晒o黎 :$

呢隻野D關節造得幾好,可動算高了…

上格暈頓!

放心,無下格遺屍的 :34:
excellent report~~~~~~~~~~~

我看了這麼多ching們的Danguard report,什麽人講我都不同意、不了解,比起一些別的ching只cap一些舊合金盒的照片來比較,你side by side的真實比較報告,充滿說服力,令我心服口服,同意Bandai的用心,正!!本來不想買,我看完你報告,又有點心癢癢了。還有,不一定要用靚相機棚架才能做出好報告,你的報告值得我多寫幾句comment!!

題外話:不明白你個report爲什麽被調到去市場情報區??
我看了這麼多ching們的Danguard report,什麽人講我都不同意、不了解,比起一些別的ching只cap一些舊 ...
gazza1211 發表於 29-7-2013 11:25 PM

先多謝gazza兄既讚賞!始終都係果句,無愛既話,隻野幾平都唔會有人買!
哩隻確實唔係大路野,當年香港好似都無播晒。。。
而且套野絕對係一反傳統,機械人只係陪襯,
頭九集都無出現過(無記錯既話:78:)。。。

btw,HAHA我個post唔係畀人搬過黎架,
係我不嬲都係响哩度出開post!
我圍內果班網友已經厭倦左大場果邊太多小學雞。。。
或者洗版式新品情報。。。

一個真心認真既post所要求既心血同時間,
絕對唔係果d日日捕住日本網,將人地既心血cap黎cap去既copycat,
可以同日而喻!
好耐都無睇過咁有 HEART 既 POST 嘞

淨係睇字都已經好感動

再加埋相,童年時依稀回憶即刻湧上心頭

P.S.估唔到你對佢真係咁有愛:handshake:,我唯有退出,默默地為你祝福:79:
好有心機影同講解,唔讚唔得!:71:
先多謝gazza兄既讚賞!始終都係果句,無愛既話,隻野幾平都唔會有人買!
哩隻確實唔係大路野,當年香港 ...
sundaydriver 發表於 29-7-2013 11:42 PM

巧感動 ....... drydry ......... 加精 !

我阿哥細個都有買呢隻, 當時我覺得佢塊臉點解係藍色 ...  :69::69::69:
生動有趣....{:1_203:}
巧感動 ....... drydry ......... 加精 !

我阿哥細個都有買呢隻, 當時我覺得佢塊臉點解係藍色 ...
RRAAYY 發表於 30-7-2013 12:43 AM

你無睇過藍血人咩??!:50:
細路嗰時玩過隻吾變得嘅,好想要隻變得嘅,,睇完師兄個報告,好有公嗚:!
師兄隻舊版dx 都好新淨下,買左多少錢?
齋哥真係有心有力,唔十扑都唔得{:1_220:}
睇完真係心郁郁想入返隻........
有心機既REPORT! 支持

我都買左而且覺得好正
Chandlermok 發表於 29-7-2013 04:23 PM

真係好正架!!:handshake: