Toysdaily 玩具日報

查看: 15574|回復: 68

[新品消息] 亞版合金魂太空保衛者消息區 (已收到call 孤仔已到貨)

請大家一同分享亞版到貨消息

5/8 UPDATE
已收到call 孤仔已到貨, 訂左有得攞
有心買好買...小道話呢隻貨唔多...:51:
有心買好買...小道話呢隻貨唔多...
老文 發表於 29-7-2013 10:38 AM

代理的確有"CUT單", 熟鋪訂左少少都CUT左幾隻, 但事實上會買的人更少, 睇下現時點D鋪要劈到800有找去爭客就知, 所以唔怕買唔到
回復 3# redfish

劈價咪由佢劈..一向劈到咁上下又夾番上去..到時又一大班人喊打咩都炒,所以有買要快.當然紅大未見6字頭,確實不宜一入.:77:呢隻我都無入,但覺得佢做得唔錯..睇到好post,已足夠
其實個個都睇住亞版,睇佢點平....反而咁....我諗應該唔會平得去邊,如果七百頭,我諗我會入多隻
亞版未出好快尐去貨喇, 大帝比呢隻紅得多吧, 咁大家睇下大帝咩環境??:p
我在孤仔訂了亞版, 當時訂價$75x, 希望快到貨啦
亞版未出好快尐去貨喇, 大帝比呢隻紅得多吧, 咁大家睇下大帝咩環境??
穆•拉•布拉加 發表於 29-7-2013 11:53 AM

大帝真的是平靚正、大件夾抵食!
講真如果未買宜家做緊七魚尾!都抵玩啦~~
好似我咁,上隻重高,個個都話好多貨!又話到亞版可能七字都唔駛
結果等左成個月.....亞版都番埋,結果重貴個頭個一水價...重要遲玩過人:cool:
係啦~好多時未出的成日比人話好想買就多數水浸,唱好多貨,再版啦~就成日價跌唔落,我覺得除左供求,好大機會係人為,因為呢到個個上黎睇,我係大鋪頭都為啖氣唔平賣,合金魂過一兩年又一條好漢,我地回顧有邊隻係死足咁多年? 真係唔多.....
回復  redfish

劈價咪由佢劈..一向劈到咁上下又夾番上去..到時又一大班人喊打咩都炒,所以有買要快.當然紅大未見6字頭,確實不宜一入.呢隻我都無入,但覺得佢做得唔錯..睇到好post,已足夠
老文 發表於 29-7-2013 10:55 AM

相信亞洲版唔會平好多, 最多平幾十. 我觀望的是日本方面的跳樓價, 佢地玩跳樓價絕不手軟(當然炒價也可以很狼).
呢隻日本銷情應該麻麻地, AMAZON價已經達到30%off, 相信不久插破30%就可以, 到40%off時可以留意下國寶, 睇下幾時會有平貨執.
早買早享受,再平都係差幾草,想買咪買囉
in's 有亞版, 其他大鋪未見有
in's 有亞版, 其他大鋪未見有
ZeroCool 發表於 4-8-2013 08:19 PM

大大想問吓幾銀???
回復 14# 半田健人_555

都要 over 8魚, exactly 幾多沒留意, 沉真x兄弟鋪