Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 動漫排隊訂12"後感...

網上付款囉,貨到咪print張單攞貨囉
如果網上訂, 其實係咪都要去門市比錢拿訂單?
咁都係要排.
但講真HT管理都有問題.
我排隊時見" ...
玩玩具好過益JC 發表於 28-7-2013 09:17 PM

其實今次係會展吾比ht太多人排隊訂野,但其實尼幾年都係甘排:(
不過早幾年d 單係印好哂,只寫電話ok!今年吾知做乜春,即場印,又要打姓,又要打電話,重要你簽名!所以米甘慢,因為慢左,人羣積聚吾散,會展米有意見lol!
網上付款囉,貨到咪print張單攞貨囉
lawheitung 發表於 28-7-2013 09:23 PM

哩d係佢老細不知玩乜.:oh:
成個動漫節都變了....

只有幾個攤位有漫畫賣~~ 反而好似電玩節,

不如直接叫玩具展重貼題D~
其實今次係會展吾比ht太多人排隊訂野,但其實尼幾年都係甘排
不過早幾年d 單係印好哂,只寫電 ...
ckc882000 發表於 28-7-2013 09:27 PM

咁可能HT想博見報,宣傳。
我唔明,其實 hot toys 點樣厘定由早上大會開門都關門,只可以畀有限數目人數去訂,佢條數點計?  依家印張紙 ...
老孫 發表於 28-7-2013 09:23 PM

好似會展不比咁多人排隊:oh:
回復 21# 玩玩具好過益JC
有傳言話唔係,有人特登走去問大會話冇咁講過。
回復  玩玩具好過益JC
老孫 發表於 28-7-2013 09:38 PM

羅生門...:ice:   
百龍天舞 發表於 28-7-2013 09:33 PM

多數係
:74:
百龍天舞 發表於 28-7-2013 09:33 PM

難為左玩家:blame:
回復  玩玩具好過益JC
老孫 發表於 28-7-2013 09:38 PM

冇可能:ar: ^_^^_^^_^^_^
師兄,講得好!!!!:71::71::71:
我第1日都排到塊野咁....:oh::oh:
出去排都係想到時派貨能夠第1時間攞:$:$
如果你係一個人去排,跟住訂些貨,想好價放出去賺點外快都好正常,因為你付出了相對的體力和時間,但如果你比錢請一大班人為你排隊買晒啲貨,跟住炒買大賺一筆,我唔相信一般的玩家會接受哩一種炒家的所謂付出:74:
如果你係一個人去排,跟住訂些貨,想好價放出去賺點外快都好正常,因為你付出了相對的體力和時間,但如果你 ...
路易少尉 發表於 28-7-2013 10:15 PM

樓主可能都攪得請人排隊,用咗大智慧去購錢,又要花時間揾人,都唔係不勞而獲呀!所以樓主個point of view agree咗大家不認用ge嘢,所以冇乜好discuss! 樓主第一日可以訂到,應該都幾早排隊,但如果咁早排都買唔到,唔知訂後感係咪一樣!
頭像被屏蔽