Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 遲發了三年的post: Medicom AKIRA (金田 正太郎 與 電單車 / 島 鐵雄)

我隻MEDICOM白兵同黑武士好似落雪咁∼

即係普通雪梨紙都穩陣?謝謝
smartoneso 發表於 30-7-2013 02:29 PM

黑緊身衣可以去揾人車返就ok
Yes, 只要兩隻膠唔好直接contact就ok
設定已喺80年代預知GPS會用google map,勁!
{:1_208:}謝謝大大∼可以DSIPLAY座車MODE了∼
黑緊身衣可以去揾人車返就ok
Yes, 只要兩隻膠唔好直接contact就ok
Satogill 發表於 30-7-2013 02:33 PM
架電單車幾正~~~~

明知遲早都溶衫......我D假皮FIGURE衫不定期都會落D皮梳化保護劑......SO FAR 都無再溶鳥.......:!
回復 37# Satogill

師兄得閒既話可唔可以影下隻梳化金田同暴走鐵雄??.....好想參考一下.......:handshake:
我就唔係甘好彩, 幾年前係CWB地庫入手, 當時無地方display, 所以收埋左幾個月
幾個月後開 ...
toms110 發表於 30-7-2013 01:54 PM

睇見都赤赤痛....師兄可唔可以搵野填番然後“moon"番薄皮呀?
睇見都赤赤痛....師兄可唔可以搵野填番然後“moon"番薄皮呀?
O_biscuit 發表於 30-7-2013 05:30 PM

張椅其實係膠皮一塊, 無乜厚度可言, 所以無得好似"筆地"咁填補, 只可以諗辦法包膠、或者自己開模複制, 但我自問無咁嘅技術......{:2_320:}
張椅其實係膠皮一塊, 無乜厚度可言, 所以無得好似"筆地"咁填補, 只可以諗辦法包膠、或者自己開模複制, 但 ...
toms110 發表於 31-7-2013 12:32 AM

大大一於座金田上去DISPLAY啦∼:36:
請問有冇師兄有甲乙兵及金田可分享下:77:
請問各位Ching依set野在那裡重可以揾到?可散買電單車嗎?thx ching
睇一次讚一次嘅post :D
回復 56# marine0791

坊間店鋪應較難找了,可試問吓皆旺一些二手玩具店。
不然就只有Y拍了。
回復 57# kc53

多謝支持!!