Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 『仮面ライダー鎧武(ガイム)』

量近呢幾年小弟都係覺得W似拉打多D囉!呢位拉打!係油麻地驚惡懲奸同返工嗎?
其實你谂到用生果都唔使著上身呱...用來做武器就夠啦!
(例如菠萝狼牙棒,西瓜刀,香蕉双截棍等)
依家由頭著落去個D香蕉菠蘿鎧甲幾肉酸:(
日本只會講....“八格也老”, 始終都係香港人好知識..."柑蕉桔梨西梅椂柚,雁鷲鵰狗豹狸獅狒"
即係後期出既拉打就係西梅....{:1_203:}
幪面呀!幪面呀!你真的越來越不像樣....................!完全脫離~~幪面超人的英雄形象{:2_328:}
回復  xoxokin

因為 OOO 已經玩過 "雁鷲鵰狸獅狒" XD
toy4jeff 發表於 29-7-2013 10:39 AM

:71::71:71:71:
戰國+虛淵玄+生果,真係唔買都要睇下啦.
動物,昆蟲,工具等等,都尚可接受,我諗唔到水果同戰鬥有咩關聯?
會唔會用喺Pretty Cure系列會適合啲呢?
個終極形態唔好話俾我聽係榴蓮呢種重型武器呀,我實死俾你睇。
個終極形態唔好話俾我聽係榴蓮呢種重型武器呀,我實死俾你睇。
wansk116 發表於 30-7-2013 05:15 PM

近年個勢好明顯係生果盤啦,d生果圖案貼滿心口:x
動物,昆蟲,工具等等,都尚可接受,我諗唔到水果同戰鬥有咩關聯?
會唔會用喺Pretty Cure系列會適合 ...
wansk116 發表於 30-7-2013 05:12 PM

生果系列, PRECURE早已用左
http://zh.wikipedia.org/wiki/FRE ... %E5%B0%91%E5%A5%B3!
老細,吾該比盒sic 西瓜form我吖!:(
Final form, or power form will be mixed fruit salad form Hahaha
近年個勢好明顯係生果盤啦,d生果圖案貼滿心口
yugi 發表於 30-7-2013 05:21 PM

正如帝騎既靈車形態一樣
會唔會有榴槤??有D期待~~
:x

幪面超人鎧武新品!

黎到「6」呢個系列
估佢唔到係玩「LOCK」!!