Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 『仮面ライダー鎧武(ガイム)』

I dont know why but i accepted those designs.....
來換個口味吧~~~

如果係普通特攝,甚至係戰隊系列咁睇,設計其實冇大問題,不過佢而家係揹住拉打個名…………
不過,呢啲都係我哋啲老餅先會介意,反正劇集一出,照有人睇,玩具照賣得,繼續惡攪,你吹佢唔脹呀
都唔靚既,好難睇!{:1_225:}{:1_213:}:70:
可能我種細, 我覺得好型:35:
回復 107# 華夢
娘化:46:
讚:71:
回復 108# coldstone

師兄,我都係老餅,w我已經最盡(接受),跟住之後個d真係不知所謂。
(好在石森老師死左睇唔到,如果唔係真係激死!)
其實痾屎之後,小弟已經無視,都好,慳返時間同金錢
以前賣劇情,現在賣商品,很多道具都係劇中無意義的用一兩次咁大把,eg kabuto可射野出來個拳套形東西,kiva電單車合體舊野等,到dcd開始仲要玩配件,咭,usb:68:
大橙丸

其實係好多方面都好似電王
鎧甲既摺法似電王
顏色方面似NEW電王
同電王一樣有空白form(!?)
所以唔排除佢都會有climax form:p
左菠蘿 右草莓 個頭就係分左出黎既橙...
其實係好多方面都好似電王
鎧甲既摺法似電王
顏色方面似NEW電王
同電王一樣有空白form(!?)
所以唔排除佢 ...
hazeshadow 發表於 19-8-2013 01:12 PM

Fruit Punch :72:
FOURZE樣衰,但幾好看,不知這輯鎧武又如何?
生果{:3_141:}蚊嘢黎嫁?還我蝗蟲呀!罷睇:blame:
仮面水果,咁歹角係咪毒菜幫?拉打真係越嚟越令人大開眼界{:3_126:}
遲吓會唔會有十二生肖?:p