Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 『仮面ライダー鎧武(ガイム)』

不斷挑戰拉打迷底線{:1_198:}
睇完D圖真係要講返句: 我!你魯母!! 邊個設計到咁樣衰!!
EricBanana 發表於 27-7-2013 01:21 PM

到出玩具時, 咪個個都一樣係咁買買買.....:57:
我認輸喇!{:1_207:}佢出SHF的話都係只最普通形態一隻當年代見證(其實火箭頭已經開始係咁策略){:2_297:}
不停挑戰人嘅忍受極限{:1_224:}
超巨大鎧DX係咪變形西瓜?{:1_217:}
小弟自問忍耐力都唔差,頂到火箭頭,但係今次真係頂唔順:72:{:1_200:}{:1_224:}
咁出法,不如成條超人line收擋好過啦!
ryu4103 發表於 2013-7-27 16:49

好像響日本勁收?{:1_197:}

下1套會唔會是壽司?:38:
日本拉打已經淪落為強國拉打嘅A貨次品,強國拉打已經名正言順超越了日本{:1_202:}
WIZARD個手掌開始已經唔順眼,
NOW水果...要通通便,身體健康, 迎接之後的大"凸"破
當初自已都唔係好頂到4C個造形,不過都有買佢個SHF normal form, 但今次呢堆生果...normal form 都無興趣入,齋睇算數!!
今次可以挑戰安滕賢司,點樣做堆SIC爛生果出黎!!
我想問這是戰隊系列?還是拉打系列?如果是拉打系列,造型真是怪得不似拉打似神打!
好期待 SIC 生化版生果幪面超人{:2_305:}
如果因為兒童向,兒童會感到侮辱!
正呀!右多一年唔洗買拉打玩具!
有d國內山寨feel......不過算了,初初見到Fourze都嚇死人,睇下睇下就習慣!
水果武士Rider:50:
可能之後有寵物小精靈Rider:74: