Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

ht 又截龍...

我叉不多十一點入到去都仲有籌,但叉不多last! 我前後都係炒粉,又同場内d人買票尾!
我唔介意無gift唔介意遲玩
都唔想比hottoys玩
炒家等死啦
pak1231 發表於 27-7-2013 11:48 AM

{:1_220:}師兄態度正確! 我都好後悔上年為左舊死人廢綠膠排隊3個鐘(最尾原來重比貴左$50! 燥到pk) ,不過今年都真係gift幾正…無機會買mark vii 戰損頭…但都叫做有返個mark XLII戰損頭{:1_223:} 點都要買返個還自己心願:DD
頭像被屏蔽
想問隻MARK 33 同TONY 係咪遲下係門市有得訂?
kenneth000 發表於 27-7-2013 12:01 PM

{:1_226:} 有呀~到時一定唔洗同人迫~
頭像被屏蔽
我買咗飛,約埋阿哥一齊入場嘅!
因為對嗰個bonus gift好有興趣,但係排成咁!
都係等門市開訂,冇乜人先去啦!
聽日入場行下睇下嘢仲好!:78:
唔係呀!佢已經唔係第一年搞喎!
攪成咁!想點呀
qiy 發表於 27-7-2013 11:20 AM

想。見。報。

咁我都係去影相就算,係屋企就佢開訂

不過師兄知唔知幾時開始係門市有得訂呢?
回復  phoenix_f ...
kenneth000 發表於 27-7-2013 12:04 PM

動漫節後~最好8月1日去啦~應該無咁多人
回復 35# kenneth000

1/8/2013....................

我決定連錢都唔俾HT賺
bid炒單個班人累人累物
希望其他廠快d做起,砌低HT
個d parts話會場限定,點知原來係貴過普通版,即係唔係送啦...
呢間公司年年都搵買家做勢,排隊黨唔理,插隊唔理,真係等天收啦

Ricky Yuen 都唔知佢攪乜嘢,尋曰上午至下午不開放個攤位入去參觀影相,方力申同親戚一到就放咗入去,重大派poster俾佢哋,出面成村人睇住佢哋做show,我哋都有幫襯,點解明星係唔係大晒,我哋排咗4個鐘訂嘢,都無得 入去,唉!

明星同南亞人先有資格買HT ga
10:00都拿不到籌!有無師兄吾訂m33幫我訂隻!
回復 8# kenso23

我就係其中一個可憐嘅玩家....
唔想之後捱炒價同時助長無良商人....
只好早少少捱眼訓去排隊.....
回復 37# catcat

呢個理由相當充分!不可反駁!
10:00都拿不到籌!有無師兄吾訂m33幫我訂隻!
dc911hk 發表於 27-7-2013 12:16 PM

今年mark 33係會場之皇…好睇都好難有師兄幫到你囉{:1_240:}
想。見。報。
catcat 發表於 27-7-2013 12:09 PM

睇黎HT已被討厭,新聞紙講都唔講下佢個名{:1_214:}