Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

ht 又截龍...

多謝通知.....唔係又size 左30元
一早知會係咁,所以尋日攞完貨就走。
不過HT年年第一日都要人排餐死幫佢做勢,跟住就話超出預計要特别安排
扮哂無知又無奈,玩到我地死死吓。真係痴Q線{:1_213:}
另:特別報告…
旺角店 已大量派南亞,C9,賓賓 插隊! 前中後插隊搶籌,場面一時無倆{:1_222:}
朋友重見到場邊見到MK店 某人在分錢給南亞大兵買限量{:1_225:}
真痴線!
但真係估唔到 ZCWO 隻 GIGGS ﹠ ROONDY 咁正!真讚!
我九點半到達龍尾, 尾三, 拎五點至八點半籌
theredsneverdie 發表於 27-7-2013 11:24 AM

等足一日?點搞呀...
各(Bra 帶)要買mark33 同tony建議都係去門巿,明天後天看來將會係南亞及賓賓天下,或者有錢d既見虎虎有較平單好早d去bid先,佢地班大炒家之後睇黎會做野… 反而首日都係d小炒家同玩家。
回復 18# phoenix_fai

旺角店唔係未開訂咩?點解會响旺角店做嘢?
呢四隻野排到禁狂, 點玩呀 Howard....{:1_206:}
HT ironman 緊本係用黎炒之麻
龍入邊10個有6,7個都係炒家 :he:
前年試過一次
我就再無興趣再浪費成日去排呢d隊啦
你地努力啦 :43:
大家唔好bid 單,越bid 越多尼d 南亞人,去門市訂啦。我個friend 話得1000個籌左右,真係要跑去會場揾龍尾,仲要經歷南亞插隊打尖,真係要幾滾有幾滾。
我唔介意無gift唔介意遲玩
都唔想比hottoys玩
炒家等死啦
今次班炒家可能都唔夠貨, 要掃足五日, 想星期一, 二去都應該無運行
如果真係有師兄 bid 單的話,交收時請帶備麻包袋同棒球棍... {:1_225:}
回復 15# qiy

我會走。  混亂安排, 不知所謂一間公司