Toysdaily 玩具日報

希望各師兄在此 post 報導 hottoys 單位排隊現況

希望 hottoys 明天開始登記訂購人士身份證喇, 用個 excel 表紀錄, 好容易 check 到是否重複.
會場唔比賣特別版, 訂購算唔算销售?? 係咪都应該禁止埋?? 無會場 parts 就無咁多人排0拉!!!
上年都係咁啦,頭3日打晒蛇餅拎貨訂貨
第4日開始就無人排.輕輕鬆鬆去訂貨
大會下年唔好再比Hottoy入場再搞展覽同訂野……根本玩寸晒成個動漫節,……:53:
但HT唔開放展區令我浪費咗一日假期...
mikepanda97 發表於 26-7-2013 03:05 PM

下, 為咗照呼排隊, 展區唔開放??   
明明係展覽, 但無展覽睇, 呢個動漫展變晒質了... 下年不如唔好搞
如果動漫無HOTTOYS, 我諗入場人數應該可以直線下降.....
我都想星期一“同一日令三寶同訂四寶“
但ht唔俾星期一令貨“
搞到分兩日入場“買兩次飛“
side 錢
但係HT用咩原因截龍?咁早截佢自己都無好處。。。但奇怪係2粒鐘都吾郁。。。
1點去到,去到會場 HOTTOYS 個FB 先話岩岩截龍,好似睇住我黎做咁
最後只可拎貨唔俾訂貨...
同侯活講到牙血都出都係唔放行
叫我最後一日黎WO
我叫佢俾番30蚊入場費我,我仲請左半日假黎
佢笑笑口話唔好意思就想打發我走:blame:
其實咁安排, 會唔會好d.

1) 動漫訂的, 有特別版, 可先取貨
2) 稍後vip可到門市訂特別版, 非vip捐錢亦可得bonus part.

咁就唔使搞到大家都麻煩, 大會又煩, 排隊既又煩, 又唔太益炒家

2) 稍後vip可到門市訂特別版, 非vip捐錢亦可 ...
good886 發表於 26-7-2013 03:37 PM

呢個方法好 !  
   不過一陣到今日排成四,五個鐘既人嘈, 投訴HT 誤導 , 令佢地浪費寶貴時間 !

利申: 今日12:30到, 但見到條龍投降 , 拎完貨走人 , 四圍行食花生睇野!

2) 稍後vip可到門市訂特別版, 非vip捐錢亦可 ...
good886 發表於 26-7-2013 03:37 PM

8月1日  非vip捐錢亦可得bonus part.都幾好丫,好過依家要入幾次場先訂到,我請願將D入場費做善事!
8月1日  非vip捐錢亦可得bonus part.都幾好丫,好過依家要入幾次場先訂到,我請願將D入場費做善事! ...
你我他 發表於 26-7-2013 03:46 PM

因為咁排隊, 只會令玩家辛苦, 同埋益晒排隊黨
各位CHING話1點截 我11點幾入到去已經話排隊位置滿 話下午開番 1點就係FACEBOOK出通告 我咪仲無奈...{:1_229:}
想問師兄幾條問題
1,非vip去門訂 係咪可以加返錢 要Bonus?
2,若今日冇去扲籌,聽日排隊有冇用?