Toysdaily 玩具日報

希望各師兄在此 post 報導 hottoys 單位排隊現況

想問下如果想入場睇其他野會唔會受HT條龍影響?入場洗唔洗排?
回復 159# edward_leung

不影響 可以放心.....
一連五天舉行的動漫電玩節昨日開鑼,當中以Hot Toys手辦公仔最受歡迎,更吸引不少炒家「炒定單」。今日Hot Toys繼續為四款手辦模型進行預售,惟1,000個名額早於上午10時半已滿額,當中大部份排隊人士為南亞裔人士,《蘋果》記者更發現有人即場「接貨」。

四款手辦公仔當中,以1:6 Ironman MarkXXXIII最受歡迎,昨日定單網上炒高一倍至$2,000,故今早吸引大批南亞裔「排隊黨」。1,000個籌在早上派完後,持籌者可分時段到攤位登記及繳付定金。現場所見,排隊登記人士大多為南亞裔,他們排隊過後,紛紛將定單交予一對中年男女手中
星期六日肯定多人啦....
剛剛到HT現埸,展覽有開, 三宝提貨不用排。
唔洗排喇大家~抽吧啦
中就中唔中就等普通版^_^
7/28 星期日 已截

由於香港動漫節今天輪候人數眾多,是日籌號已派發完畢。
今日入場都超多人,淨入場都排4粒鐘
請問有無大大在現場,入埸好D嗎?{:1_197:}
請問有無大大在現場,入埸好D嗎?
wongcary 發表於 29-7-2013 09:37 AM

我都想知呀!
想問今日點情況 . THX !
今朝我九點到會展,十點入場,5分鐘訂完,員工主動打招呼,女高層提醒小心欄杆Kick親,仲親自搬開方便客仔通過,舒服,愉快,唔使等,係咁多~
無南亞,無賓賓,一切都會變得更美好!