Toysdaily 玩具日報

希望各師兄在此 post 報導 hottoys 單位排隊現況

我諗明早要6:00前去排先得, 我唔訂CROW, 有無CHING有興趣?
搞錯呀一陣要去拎布斯而家冇得訂又要去多日:blame:
攞3寶,分開訂。。。。。。
師兄,小弟有興趣,the crow:64:
情況一年比一年差,關唔哂HT事,攞貨唔洗排已經好舊年好多,
HT只要繼續受歡迎同炒得起,呢個情況只會惡化落去...睇完PM啲Ironman,就知HT
靚十萬八千里...
Hottoys 其實應公告呢四隻應抽籤決定取貨次序.

以下四款珍藏人偶將於第15屆動漫電玩節率先接受預訂:

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Silver Centurion (Mark XXXIII) 珍藏人偶(特別版)- 港幣$1,580

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version) 珍藏人偶(特別版)- 港幣$1,380

《烏鴉》:1:6比例Eric Draven珍藏人偶(特別版)- 港幣$1,380

《風雲》1:6比例步驚雲(漫畫版)珍藏人偶 - (會場優惠價)港幣$1,280

凡於第十五屆動漫電玩節預購Silver Centurion、Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version)及Eric Draven珍藏人偶將獲得特別版配件。

預訂Silver Centurion或Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version)珍藏人偶之顧客將有機會獲得《復仇者聯盟》或《鐵甲奇俠3》精美海報乙張(兩款設計任選其一),數量有限,送完即止。

顧客必須出示有效第十五屆動漫電玩節入場券方可預訂珍藏人偶。每人限定預訂每款一套。

顧客亦可於8月1日起前往Toy Hunters預訂珍藏人偶之普通版。

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Silver Centurion (Mark XXXIII) 珍藏人偶 - VIP預訂價:港幣$1,422,非VIP預訂價:港幣$1,530

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version) 珍藏人偶 - VIP預訂價:港幣$1,242,非VIP預訂價:港幣$1,330

《烏鴉》:1:6比例Eric Draven珍藏人偶 - VIP預訂價:港幣$1,242,非VIP預訂價:港幣$1,330

《風雲》1:6比例步驚雲(漫畫版)珍藏人偶 - 港幣$1,380

大家注意啦,舊年mark vii 事件又重現啦! 唔想要Bonus gift 可以1/8 先去MK 訂!
都係費事為左d bonus parts排幾個鐘!:45::ar:
排緊隊既師兄努力!{:1_208:}
但HT唔開放展區令我浪費咗一日假期...
根本唔係每人限訂一套, 正確係每人"每排一次就可以用一張新飛訂購一套", 新法例告唔告得佢入....下年可唔可以登記 ID Card, 海外就登記 passport, 咁就一人一套喇....
今日入去完全係托!
我一點鬆啲去到已經截咗龍,好啦咁諗住去hottoys個booth睇下野算
點知封住晒淨係俾班特別人士行,我眼見「万刀甲」施施然喺入面睇,我就企出面做傻仔
訂又訂唔到睇又睇唔到係得hottoys先咁大支野!
年年如是,鬧完再排,排完再訂,訂完再買!!!!!!!
今日入去完全係托!
我一點鬆啲去到已經截咗龍,好啦咁諗住去hottoys個booth睇下野算
點知封 ...
anowyc 發表於 26-7-2013 03:08 PM

我都見到方生,仲有同佢一齊嗰一家三口係乜水?
請問預訂既毎人只可訂1隻定2隻????
回復 63# Kinson007

我貫徹始終,今年嘜都唔q訂ht動漫。 唔值做企街3粒鐘。