Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] GX62 太空保衛者

拆翼零件才可變形?  

感謝分享!
馬兄又入到正野, 最衰隻保衛者太細隻啦...........如果唔係一定仲正........:71:
而且睇黎個價好似仲有得跌呢~:43:
太大的話隻野會好膠

不過而家又真係大細
大番小小就perfect

小弟都有Y記版,攞上手個重量感,的確好正,但如果講好玩度,細隻會好玩啲。p.s.買咗4年幾,只變過一次

出大件,冇錯係可賣貴啲,但都有冇人買嘅風險,再加上大隻成本貴啲,萬一銷量唔好,咪蝕本?好似而家咁size,生產成本少咗,而且因為開價未算太貴,市場接受度會大啲(SR系列都係呢個取向),所以決定今次個size市場策略考慮會多啲,再者,如果計動畫中嘅比例,太空保衛者仲大過金毛獅王㗎。
:74:15151515151515151515151
背翼可以裝已收起或者打開翼, 其實成隻野可以唔拆件合體.{:1_203:}

拆翼零件才可變形?  

感謝分享!
peterman 發表於 27-7-2013 11:34 AM
吾明D人點解一味要大,反而覺得E個size有舊合金個feel{:1_203:}
有時太大的話, 玩起上來唔好玩, 玩兩玩隻手好疲倦.

起碼佢而家俾我都玩過幾次, 變過兩3次.{:1_208:}

吾明D人點解一味要大,反而覺得E個size有舊合金個feel
blackrx188 發表於 27-7-2013 10:47 PM
大武士當年真是有盲目追求完全變形而失敗的教訓
有乜理由要做兩個頭完全變形? 做個細頭遷就robot mode, 照 ...
boyosc 發表於 27-7-2013 12:25 AM

不能同意得boyosc 大大更多!:71:
尤其大武士及大帝的變形方式,這才是我心中所想的王道!
現在大武士複雜咗!大帝又簡單咗!
不過今次隻保衛仔又真心覺細隻咗既…大武士size就完美了!
題外話…今次個盒個boxart肉酸咗,好似趕住岀街,盒面連襯托機械人的背景都無!
就咁扮打燈漸變黑就算,亦無設計過盒面的裝飾,真係好肉酸!
回復 54# 馬仔

今日玩過變型,手感一流{:1_220:}
頭像被屏蔽
QC 一般,一開盒有四處有問題地,但每樣小小,心中最明顯正中似膠水漬約6mm!!
拿去換個隻,手就多了水口位,心口還有小小花狠,不過比之前好好多:79:
可以換咁好?邊度買?