Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

HT今年出咁多隻比錢比到傻,收訂收到笑!
有無大大有哩個做型劇照?小弟吾識搵
如果lee隻過$1.25就放棄!
我只關心頭雕同之前的有無唔同
任俠 發表於 24-7-2013 10:50 PM

me too............頭雕 :69:
個價主要都係睇個頭買..其他散料唔太緊要
對HT d tony頭無乜信心
出就出得多, 有邊個頭係似架?
test 1 果個係呀叔
mk4 果個又唔似
mk7果個大貨直 ...
lili 發表於 24-7-2013 11:11 PM

因為HT..留到最後個ironman item..先出最似的tony頭...如果唔係邊有人買.

PS: 最後個ironman item = unknown ...:36:
我懷疑緊佢個頭係咪新雕:o:o:o:o
比我估中左
因為個幕好似assasin creed demond miles; 好有印象
我都好耐冇玩hottoys,睇黎又要出手
TONY:what:!出全相先決定排吾排。。仲諗住今年可以輕輕鬆鬆行下{:1_225:}
我覺得有少少"出無可出"咁, 估唔到呢個造型都有, 唔知有無可能出埋個小朋友, 哈哈~
回復 71# jeffloh

係都出pepper:58:
點解唔出返D囂張樣呢
回復 74# catcat

莫非Bonus gift係mark42隻手?
沒興趣
慶幸自己不是diehard ironman fans
mark42有tony開合頭, test2 有完整tony頭
對我來說只訂了mark42 + test 2 便足夠了