Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

回復 46# dbz

原本是流野.....即delete左佢
回復 44# E神
係囉...
其實TONY 五官咁深, 應該容易雕(唔係呢方面既專家, 唔敢講太多....)
BRUCE 都有一個DX12 咁正既頭雕, 但TONY 出左咁多個都.....
MK 42 果個算係咁~~

回復 48# kimlam

我入2隻M 7 都係想一隻SHOW TONY 頭,,,,,
但依家個TONG 頭都放左係JOKER個張台底了~~~
:42:

我都覺得M42 個樣算幾神似呀~
好想要,但又要排...
同埋我從來無去過動漫展..又唔想為一隻而去排.....:63:
頭像被屏蔽
回復 49# E神

希望大貨KEEP 到啦, 最近好多隻都派貨就走樣...
MARK VII, 雷影, Catwoman... 得龍哥令我放心~
咁呢隻你會訂嗎??
雖然我不停鬧, 但如果有超似頭雕都會投降...
反正星期五都要入去拎布斯~
回復 52# kimlam

官圖似,
都會訂左先,,,
始終 IM 大愛,,,,,,{:1_198:}
如果雕得似, 唔介意PAY, 不過IM VII個頭走樣, 心裡有忍憂...
唉!頂唔順喇HT、就黎破產喇:unhappy:
Love it.  Cannot remember from the movie, hope the head come with a bit of injury different than the lab test 2.0!!
One head many version?
依隻會買,但會等門市訂
出呢款造型又的確幾過癮:)
但我相信出賽車手造型會比較受歡迎
之前隻work shop版冇訂,可能會訂呢隻。
但係未必入會場訂囉!
由屋企去灣仔搭個幾鐘頭車仲要20蚊一程,來回40蚊同埋2個幾3個鐘。
入場又比20蚊,仲要排2個幾3個鐘:69:
加加埋埋已經貴咗成舊水,仲要用6個鐘去訂喎!
之後門市訂徐時同你講平5草{:1_225:}
除非個特別版真係好特別放假真係留响屋企休息下啦{:1_231:}
HT今年出咁多隻比錢比到傻,收訂收到笑!