Toysdaily 玩具日報

HCM PRO 分享討論專用區

原文章由 黑仔 於 19-5-2007 06:13 PM 發表
eva幾時出~_~?

應該8-9月:)
原文章由 destiny 於 19-5-2007 06:49 PM 發表

應該8-9月:)

好似都幾貴喎.

[ 本文章最後由 kazs 於 19-5-2007 09:00 PM 編輯 ]
我想Bandai 出 Hcm Pro 戰艦!!!
原文章由 lung40 於 19-5-2007 09:16 PM 發表
我想Bandai 出 Hcm Pro 戰艦!!!

無咩可能,1/400我都已經覺得好大.....
好耐無入黎添:):)
等緊 曉呀:love:
原文章由 vincent0410 於 19-5-2007 05:16 PM 發表
係舊貼, 搬過黎同返各位新加入/未睇ge大大分享

雙刀流 沙煞比

雙刀流 Nu Gundam

雙刀 vs ...

:no::no:你地就好啦,個個都有電鍍沙煞比,我淨係得隻垃圾 version 喳:cool::cool:

原文章由 shawn 於 19-5-2007 11:23 PM 發表

:no::no:你地就好啦,個個都有電鍍沙煞比,我淨係得隻垃圾 version 喳:cool::cool:

I have only it too.
It is not a rubbish:!
I also have this one, but it is not a rubbish!!!!!

你唔鍾意,可以出街買過隻,之前電鍍跌到兩條紅衫魚。 非常抵買
原文章由 man007toy 於 20-5-2007 12:19 AM 發表

I have only it too.
It is not a rubbish:!

原文章由 Henry 於 20-5-2007 12:29 AM 發表
I also have this one, but it is not a rubbish!!!!!

你唔鍾意,可以出街買過隻,之前電鍍跌到兩條紅衫魚。 非常抵買

哦,唔好意思,其實基本上本人唔係咁鍾意電鍍, 個人意見認為 HCM PRO 賣點係真實,像真度高咁, 電鍍可能"型",但係俾唔到 Gundam o既感覺我 ~:shiny:

我話佢 rubbish 都係講吓笑,(如果唔係我又買咪黐線佬:?:?), 其實都係想試吓引唔引到 d 有原色o既師兄出嚟:love::love: ,因為個個都話電鍍點好點好:cool: ~ 如有得罪多多包涵:o:o
[quote]原文章由 shawn 於 19-5-2007 11:23 PM 發表

都唔算係垃圾,不過無咁靚姐,當時未有SP的時候,呢隻己經好靚架喇.

[ 本文章最後由 kazs 於 20-5-2007 01:17 AM 編輯 ]
原文章由 kazs 於 20-5-2007 01:16 AM 發表
原文章由 shawn 於 19-5-2007 11:23 PM 發表

都唔算係垃圾,不過無咁靚姐,當時未有SP的時候,呢隻己經好靚架喇.

:^係,我見 16x 就走咗去買啦~~
原文章由 shawn 於 20-5-2007 12:49 AM 發表

哦,唔好意思,其實基本上本人唔係咁鍾意電鍍, 個人意見認為 HCM PRO 賣點係真實,像真度高咁, 電鍍可能"型",但係俾唔到 Gundam o既感覺我 ~:shiny:

我話佢 rubbish 都係講吓笑,(如果唔係 ...

我覺得你要做絕d, 影一輯相係大大怒掟沙沙脾, 話係slow motion影條片掟落街, 一定引到d鐘意原色o既大大出來叫你冷靜:DD
原文章由 特級豉油 於 20-5-2007 01:30 AM 發表

我覺得你要做絕d, 影一輯相係大大怒掟沙沙脾, 話係slow motion影條片掟落街, 一定引到d鐘意原色o既大大出來叫你冷靜:DD

:DD:DD:DD:掟多幾隻,我去樓下接.
原文章由 特級豉油 於 20-5-2007 01:30 AM 發表

:ice:咁會唔會俾人舉報我亂拋垃圾罰我錢??
原文章由 shawn 於 20-5-2007 01:38 AM 發表

:ice:咁會唔會俾人舉報我亂拋垃圾罰我錢??

幫你接哂咪唔會俾人舉報囉.