Toysdaily 玩具日報

HCM PRO 分享討論專用區

不如我地講下 hcm pro就出既 eva呀...我好想儲曬去....因為由1開始....哈哈
正呀....我本身都有d興趣架...今次應該都係1:200啦...我諗...如果係都幾好:)

換件變靚 Zeta, Z3, Zaku Zeta

睇下佢條腰, 灰色Detail太礙眼,
於是將Z3冇灰色線ge腰部對換同兩側ge裙甲, 乾淨靚仔晒!

同佢對掉左, 不但冇損Z3可觀性,
灰色detail仲出奇地夾, 美化左佢單調ge腰部

因為自己都有入#27, 於是學EMIA, 換埋個Zaku頭,
印象中好似未見過有大大post過呢個咁經典ge造型

而家2部Zeta條腰都靚仔過以前, Hcm-pro咁先好玩ga嘛, Push!! :DD

[ 本文章最後由 vincent0410 於 19-5-2007 04:12 PM 編輯 ]
我都係日本搵到個網有呢d相,,,,雖然有人post過....不過我希望可以係呢到post返俾你地睇
唔洗開新既post浪費TD既資源

原文章由 vincent0410 於 19-5-2007 04:09 PM 發表
睇下佢條腰, 灰色Detail太礙眼,
於是將Z3冇灰色線ge腰部對換, 乾淨靚仔晒!

同佢對掉左, 不但冇損Z3可觀性,
灰色detail仲出奇地夾, 美化 ...

大大你黎左喇....yeah...哈哈
等你好耐喇...我都係得z-3...另外既都未有....
我冇咩點玩架....我多數放曬係到用黎display:)
一齊黎傾多d啦:shy:
死~缺水,隻destroy要下個月買~
原文章由 K動戰士渣古 於 19-5-2007 04:12 PM 發表
死~缺水,隻destroy要下個月買~

我都係呀....應該買唔到喇...不過係唔係25號出呀?:)

奧干4天王(#9,10,21,23)大合照

再貼Z3 + 四天王合照

原文章由 vincent0410 於 19-5-2007 04:16 PM 發表

好想要mk-2 box set...點解果日我俾人買左:blame:
原文章由 destiny 於 19-5-2007 04:11 PM 發表

大大你黎左喇....yeah...哈哈
等你好耐喇...我都係得z-3...另外既都未有....
我冇咩點玩架....我多數放曬係到用黎display:)
一齊黎傾多d啦:shy:

你地玩#23有冇發現,
Zeta對原裝天線同佢送ge後備天線比
係後備果隻尖好多ga? 我一開就換左.
靚仔到睇大頭相都未必知係hcm -pro
仲以為係MG Ver.2

前排忙少影左, 黎緊會Post多D
原文章由 vincent0410 於 19-5-2007 04:21 PM 發表

你地玩#23有冇發現,
Zeta對原裝天線同佢送ge後備天線比
係後備果隻尖好多ga? 我一開就換左.
靚仔到睇大頭相都未必知係hcm -pro
仲以為係MG Ver.2

前排忙少影左, 黎緊會Post多D

好呀...等你.....我都好lazy....冇咩post 相....
我冇no.23呀...等z-3...未知....哈哈:)
我希望可以抽多d時間出黎post相同新資訊俾你地睇
雖然唔夠人快...但係可以係曬同一個post...唔洗成日搵....方便你地:$

馬反系列主角機(多圖)

係舊貼, 搬過黎同返各位新加入/未睇ge大大分享

雙刀流 沙煞比

雙刀流 Nu Gundam

雙刀 vs 雙刀

綠鷄 與 紅比

我最like ge一張SP比

D相唔駛點執都咁令仔:love:

多謝欣賞~:)
你好鍾意雙刀流架....哈哈
呢隻沙比比真係好正呀:)
eva幾時出~_~?