Toysdaily 玩具日報

HCM PRO 分享討論專用區

原文章由 SARU 於 15-5-2007 11:56 PM 發表

當自己抽唔到算喇:o

呢d野唔係我能力範圍......如果遲下大個搵到錢....到時買返....
哈哈
宜家最緊要開心.....有你地陪下我傾計都好正:)
近排工作太忙,好耐無上Ni吹水喇.
浮面首先要post我隻freedom先,一出已買但到今朝先有時間玩:die:
人人都話隻Freedom好差,自己開盒一睇...真係:ice::ice::ice:
忍唔往用支線筆係咁畫係咁油:angry:
而家都算可以接受:shy:
雖然自己都唔係油得靚,但係睇落比起原裝的白切雞順眼:)

freedom 我都未買啊
原文章由 SARU 於 16-5-2007 11:27 PM 發表
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... &extra=page%3D1
渣古實物圖:shiny:

THX SARU:)
今日三連星大魔怨念解除,$25x。
原文章由 SARU 於 16-5-2007 11:48 PM 發表
今日三連星大魔怨念解除,$25x。

你有冇入到呀....我都唔知入唔入....本身唔係太鍾意大魔..如果入都係入電鍍:)
原文章由 destiny 於 16-5-2007 11:53 PM 發表

你有冇入到呀....我都唔知入唔入....本身唔係太鍾意大魔..如果入都係入電鍍:)

三連星還三連星, 電鍍還電鍍~
電鍍我見最平!%x, 三連星如果真係樓上講個價的話, 就真係好抵玩~
原文章由 008r 於 17-5-2007 12:07 AM 發表

三連星還三連星, 電鍍還電鍍~
電鍍我見最平!%x, 三連星如果真係樓上講個價的話, 就真係好抵玩~

我鍾意電鍍係因為佢係馬沙專用
三連星興趣唔大:)
原文章由 destiny 於 16-5-2007 11:53 PM 發表

買左啦!
:DD
:cool: 本來想買番之前D HCM pro....點知 兆萬 D 價係敢升... hcm pro 28...$15x !!!

有無brother 有好像價地方介紹? :sad:
原文章由 BlackTripleStar 於 17-5-2007 09:03 PM 發表
:cool: 本來想買番之前D HCM pro....點知 兆萬 D 價係敢升... hcm pro 28...$15x !!!

有無brother 有好像價地方介紹? :sad:

兆萬 D 真係顛,佢都係恃住自己 d 貨叫做幾齊吓,咁d人如果搵唔到 / 唔想搵就唯有投靠佢地~~:no::DD

我之前搵極都搵唔到隻 RX-75 , 咁唯有 $ (% o係o個度俾佢劏:die::die:
今日葵芳 $ XY入咗灰色格魯古古,揀咗3盒,第一盒隻腳有黑點,第二盒無問題但係個盒好污糟,第三盒睇咗一陣 ok 走人, 但係返到屋企先發現原來買咗隻刀疤強 :no::no:

[ 本文章最後由 ultimatekuuga 於 18-5-2007 10:21 PM 編輯 ]
原文章由 tmisthebest1980 於 17-5-2007 03:33 PM 發表
http://blog.goo.ne.jp/ossan-obah ... 2cfbc0121f5163810ad
shcm-pro in 靜岡hobby show

THX 大大....等我post d相出黎先:)