Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Man of Steel 續集

:cool:
是馬面男,有些失望,哈哈
無論將來Ben唧演技會令部戲帶黎咩效果我都只會講句, Zack, 靠哂你啦今次.
佢做過Daredevil啦之前,咪攪啦!旗
好似RDJ係ironman,
Bale係Batman咁,已經響大家心中等同左架啦,
要做就不如做007啦,反正幾醜樣都做到。
不要錯過 任何更新
都係初步楷段,仲有好多變數:36:
90年代Batman電影,Michael Keaton就是傳奇
查實都ok啊~~

回復 52# 玩具日報記者

超人果張Ben都話:放過我…唔好咁惡攪我同極突小賓賓!:DD
呢家搵做過DD既人做BM咁巧合,突然諗起一手令DD漫畫大紅既人後來走左去BM

佢做過Daredevil啦之前,咪攪啦!旗
好似RDJ係ironman,
Bale係Batman咁,已經響大家心中等同左架啦,
要做 ...
宮澤熹一 發表於 23-8-2013 05:02 PM

雖然如此,但係英雄片要reboot係定律
RDJ avengers 3 之後仲會唔會係iron man 都好難講
最令人印像深刻ge話
其實一諗到superman ,就會諗到christopher reeve
spiderman 就係tobey maguire
但係到依家
superman 己經係henry cavill
spiderman 係Andrew Garfield
好快就會響大眾心中取代之前ge演員
其實如果man of steel換新超人都接受到
續集要換batman 都無咩問題姐
反而ben更配合漫畫ge Bruce Wayne
Bale 太有紳士feel

neo.L 發表於 25-8-2013 02:08 AM

:71:好正~! 笑左~~~:DD
但bale演技真係勝一籌,真心。
Bale真係好靚仔:71:
唔睇輪廓,Bale嘅眼神好堅定,而BEN嘅眼神就on膠膠