Toysdaily 玩具日報

查看: 20648|回復: 92

第二輪動漫三寶抽籤出佐

我中佐 Bruce~~~~
身邊所有有份抽都中晒...
第二輪? 唔通之前有炒家中左又怕冇錢賺, 最終都冇去訂, 所以有 quota 抽第二輪?:he:
回復 1# audiokids

師兄,同你一樣!
布叔叔
第二輪? 唔通之前有炒家中左又怕冇錢賺, 最終都冇去訂, 所以有 quota 抽第二輪?
crazysmiles 發表於 18-7-2013 02:38 PM

我估有 d 炒家, 貪心抽哂三隻, 但因為有兩隻炒唔起, 最後無去訂.
差啲係虎虎挨炒,好彩俾假拍賣bid過左啫,謝天謝地:35:
班炒家係 ACGHK 之前仲賣唔出 d 單, 仲要搵人去會場"抬貨"走.....真心有 d 心涼...haha
想問三寶是否一定要係會場取貨? 能否在動漫完結後在兆萬攞貨?
我都中左bruce!!! 以為無機會,好彩無高追bid單:(
睇黎大部份ching都得嘗所願……突然想知道有無ching 第二輪都唔中呢{:1_215:}
想問三寶是否一定要係會場取貨? 能否在動漫完結後在兆萬攞貨?
eb1815 發表於 18-7-2013 03:01 PM

一定要去會場取貨, 你自己去唔到, 可以比張單比親戚朋友叫佢地幫你取貨, 認單唔認人, 不過當日唔去取貨, 就當自己棄權, 而且冇錢退

p.s. 我中左 bruce & superman, 等取貨 ^^
班炒家係 ACGHK 之前仲賣唔出 d 單, 仲要搵人去會場"抬貨"走.....真心有 d 心涼...haha
crazysmiles 發表於 18-7-2013 02:57 PM

扺佢地死,吾玩又要炒!睇怕搵人去攞完仲要坐艇!
我有三個朋友都中曬布叔^^
中左布叔叔~~~~~~~~{:1_196:}
我都係中老布:57: