Toysdaily 玩具日報

第二輪動漫三寶抽籤出佐

睇黎大部份ching都得嘗所願……突然想知道有無ching 第二輪都唔中呢
路易少尉 發表於 18-7-2013 03:10 PM

第二輪都唔中,經過揮手:!

雖然自己唔中,但都恭喜各位師兄抽中:77:
第二輪都唔中,經過揮手

雖然自己唔中,但都恭喜各位師兄抽中
etsc4344 發表於 18-7-2013 03:21 PM

可能第二輪入面又有人唔訂, 會抽第三輪呢...唔好灰心
回復 16# etsc4344

ching 你原本想抽咩架?
剛睇返 mail , 我都中佐 Bruce ~ :67:
可能第二輪入面又有人唔訂, 會抽第三輪呢...唔好灰心
crazysmiles 發表於 18-7-2013 03:28 PM

多謝師兄鼓勵
隨緣啦:78:

回復  etsc4344

ching 你原本想抽咩架?
路易少尉 發表於 18-7-2013 03:32 PM

我單抽布斯
回復 20# etsc4344

ching 你係唔係炒家?
我都抽中老布,但係去晤倒動漫,
有冇C兄想要, 不另收費
有意請pm我,因為我係新丁,唔知p唔pm倒
諗諗吓三寶今次 d 訂單量咁差.....話唔定唔會抽第三輪, 而係 ACGHK 前公佈會有"少量"現貨於會場發售.....大家話 HT 會唔會呢.....:he:
原來今次抽選係一定要中獎本人親自去訂 , 唔接受"授權書" , 唔怪得咁多quota拎返出來抽 !

Good Job ~~~Hottoys !! :71:
回復 23# crazysmiles

嘩,到時人山人海,好混亂啫!
回復  etsc4344

ching 你係唔係炒家?
路易少尉 發表於 18-7-2013 03:39 PM

呢個問題好複雜,但係答案好簡單: 唔係
唔係好明師兄問呢個問題GE意圖
第2輪唔中...希望有第3輪:47:
回復 23# crazysmiles

唔會 !! HT 大把海外市場 , 唔一定只係香港 !

更何況上年動漫節主辦單位講明唔可以現場售賣貨品  (但無話唔俾預訂及拎貨) , 所以今年現場賣貨可能性極低 !
呢個問題好複雜,但係答案好簡單: 唔係
唔係好明師兄問呢個問題GE意圖
etsc4344 發表於 18-7-2013 03:48 PM

佢可能有多,但係怕你係炒家。
如果唔係讓比你掛,
兩輪兩個名都抽唔中注定同Bruce 無緣