Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

動漫時在門市訂了,無人排輕輕鬆鬆!
諗左好耐!!!!17同33,,,,結果都係選左隻較兇猛的17,,,
琴日下午2:30PM落訂......唔洗排,,,爽!!!期代大貨:)
頭像被屏蔽
其實呢隻Tony 有冇著過?
jackal3890 發表於 2013-8-7 01:41 PM

太多隻都冇留意有冇,mark 33都可能冇著過!!! 任Hottoys 鐘意邊隻加tony頭:74:
係喎,8至41都唔係全部定鏡,自我介紹... 我係九號,來自 ...

咁究竟有無咁多款㗎
Mark 33 好似有著過㗎

去YouTube search:
Iron man 3 Iron man vs mandarin part 4
mark33係計mark42同mark7之後著得最多,heartbreaker反而無著過
Tony 用Mk33手刀切斷左敵boss隻手喎
mark33係計mark42同mark7之後著得最多,heartbreaker反而無著過
Bat 發表於 7-8-2013 02:05 PM

17應該係去到貨櫃第一套,即係著完就去搵PEPPER

=============================
我記錯...一開始係33,17係送黑人走嗰件
根據我既記憶+研究,im3入面tony只著過以下:
mark 42 (主角甲,前中期著,last boss戰冇著)
mark 7 (出街飲野著過)
mark 33 (打boss第一回合著)
mark 16 (打boss第二回合著)
mark 40 (打boss第三回合著)
mark 15 (mark 42自爆之後逃走著,瞬間報銷)

而mark 17唯一做過既野,就係載tony朋友去iron patriot果度...
諗左好耐!!!!17同33,,,,結果都係選左隻較兇猛的17,,,
琴日下午2:30PM落訂......唔洗排,,,爽!!!期代大貨
新手mm 發表於 7-8-2013 12:27 PM

我同你一樣選左17,諗左幾日,到排隊果刻都仲諗緊:80:
根據我既記憶+研究,im3入面tony只著過以下:
mark 42 (主角甲,前中期著,last boss戰冇著)
mark 7 (出街飲野 ...
ase 發表於 7-8-2013 02:36 PM

我記得17著過,用心口射左野……
我同你一樣選左17,諗左幾日,到排隊果刻都仲諗緊
SIUDRAGON 發表於 7-8-2013 02:42 PM

哈哈!!!!我排隊果刻已經無諗了,,,決心17,,,我覺得頭同甲都另類D,,,
33個頭同之前2,4,5,6好似無分別,,只是自己感覺(個人已有2,5)

17好似真係無著過,但出場都幾多,好似係第一隻飛過黎幫拖,仲有個近鏡,空中時又企鏡頭中間,又幫過red snapper (雖然snapper都係不敵),又幫過rhodes走佬
覚得呢隻幾有霸氣