Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

回復  阿華田

星期六、日排嗰d咪好冤枉…
numan123 發表於 23-7-2013 03:45 PM

本身我都抽中21号
,去到見到條龍就走人…{:1_202:}
6點後可能2個世界{:1_230:}
剛訂完,一個人都無,一分鐘搞掂
siubao169 發表於 2013-7-23 03:52 PM

下午係冇咩人,6pm後收工就出現人龍{:2_321:}
siubao169 發表於 23-7-2013 03:52 PM

可能係因為啱啱公報埋mark33响動漫開訂。
啲人咪可以再考慮一下囉!{:1_231:}
siubao169 發表於 23-7-2013 03:52 PM

可能係因為啱啱公報埋mark33响動漫開訂。
啲人咪可以再考慮一下囉!{:1_231:}
本身我都抽中21号
,去到見到條龍就走人…
阿華田 發表於 23-7-2013 04:03 PM

我抽到20號去到都無排…我玩玩具,唔係俾玩具玩…
其實mark 17配件少、價錢高,性價比同人氣都相對低又點會咁多人訂吖,不過抽籤佢限死一日重要刻意安排動漫三寶抽籤嗰班一齊唔排就奇啦!:58:
我抽到20號去到都無排…我玩玩具,唔係俾玩具玩…
numan123 發表於 23-7-2013 04:22 PM

ching講得啱 {:1_203:}:shy::he:
剛经過小貓十零個不停出要抖抖嚴選:49:
剛经過小貓十零個不停出要抖抖嚴選:49:
我抽中左21號, 但唔得閑去原來係好事。今日5點左右去到, 排左10分鐘訂完。{:2_297:}
其實有部分人排到成隻野咁....都係怕會訂唔到捱炒價姐.....
唔想比無良炒家玩哂.....就只好辛苦d....
依家好多人!我決定得閒放假再去!
明天先去~~多人就唔鬼訂!!!
明天先去~~多人就唔鬼訂!!!