Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

回復  mushroom

上amiami買,價同香港差不多,運費肯定平過炒,唔使日晒雨淋,仲送到你屋企。
numan123 發表於 23-7-2013 01:34 PM

謝謝, 都係行過無人至訂算。
抽籤派貨唔使咁急wor
真係少件到冇朋友..仲要1580${:1_222:}
五點前到ht. 一個人都無。
未夠一架法拉利,候活說:『繼續開訂』
toytoyball 發表於 24-7-2013 02:34 PM

玩法拉利係EB標..........
如果唔係要訂動漫布布,我都唔駛星期日做咗傻仔..............{:1_206:}
今日9pm去訂,唔使排後樓梯,唔使焗到暈,5分鐘搞掂!!! 可能仲會早派貨過....上星期綱抽選訂單{:2_279:}
回復 486# neo.L

謝謝提醒
回復 486# neo.L

無錯~
候活應該已經有私人飛機~
如果唔係要訂動漫布布,我都唔駛星期日做咗傻仔..............
mvp 發表於 24-7-2013 06:45 PM

你星期日訂得老布就即係18~22果d,我星期日見到咁多人排即走啦!點知星期一排5個人就搞掂!
這款mark17實物應該幾型仔,夠霸氣...
這款mark17實物應該幾型仔,夠霸氣...
tony2013 發表於 25-7-2013 05:24 PM

冇錯,ironman我入咗mark 4同war machine之後都冇再心動,隻隻都差唔多樣差唔多色,更何況後期要辛苦排隊!直至見到呢隻,入佢都係因為佢夠惡夠霸氣,好彩抽中嗰日見人多唔排即走,公開訂時排咗一陣就攪掂!{:1_208:}
頭先落去有二、三十人左右,
仲要攞貨同訂貨同一條隊:47:
回復 494# qiy

可能依家個個睇定ht會賣咩,依家先出手買,動漫個隻麻麻地啲人轉依隻
回復 495# 12728915

你呢個假設真係好好!
如果要我响mark33同mark17是但揀一隻,我都會揀17!
夠覇氣!不過mark33有頭雕喎!