Toysdaily 玩具日報

查看: 9885|回復: 24

[3A/ threezero] [QUICK SNAP!!] 3A X 橫山宏 Ma.K. 1/12 KROTE (BAMBLAND exclusive)

:$ 尋晚熱切期待住速遞員將哩兩隻盼望已半年既神物送黎!!
可惜可能溝通上既問題,
:53: 到我放工時間先到。。。
唯有今日先開箱!!

包裝:

:ice: 今日先拆網上Bambland限定 -- 雪地版!!

{:1_238:} 裡面係發泡膠包裝!好穩陣!!

{:1_223:} 點知响界開收縮膠既時候,
見倒有隻bug夾左响收縮膠同外盒中間。。。
仲有血。。。可能係蚊。。。
果d。。。可能就係工人們既血汗!!!
:$

:Q 再開盒,裡面又有一隻!!!
哩隻我相信係蜘蛛!!
點解??!

{:1_205:} 因為。。。。
我碌機槍有蜘蛛mon!!!

哩度仲多。。。。

{:1_215:} 其實咪當小小舊化囉,而且又唔係抹唔甩!
不過問題係。。。
究竟批貨要存倉幾耐,
先會有哩個程度既蜘蛛mon??!

唔知3A會唔會答我呢??!:58:
言歸正傳!開盒!!
又有問題,支天線配件同個鏍絲圈竟然就咁放响發泡膠包裝外面!
我一開盒佢就跌出黎,
仲差d一時手快壓彎左佢。。。
咪又當舊化囉。。。係喎。。。

咁其實3A下次可唔可以考慮下放响發泡膠包裝入面?
或者用膠紙黐住佢?穩陣d囉!

:) 真係開盒喇!!
隻KROTE真係無可挑剔!!
唯一係分模線太礙眼,
仲要成條响個肚度劏落去,
我執度實執囉。。。

話說佢既構造同模型無兩樣!!
連上下體組裝都如出一徹!!
3A真係可以考慮直頭出灰件模型,
有得諗!!!
當然,講到商業考慮就真係睬你都岸啦。

睇倒內部exactly就係模型膠!!

:blame: 你好廢話呀!岸齋!!去相啦,望!!
哦。。。

係咁多先,再分享!!!!:78:
Dry dry 勁,2隻色都有入,重係昆蟲限定版{:1_197:}
我果隻同師兄一樣,支槍咀都纏左蜘蛛網~~~
個發泡膠盒仲有臭味,搞到我要同佢徹底消毒,
但係作為橫山宏FANS.....收到呢隻非常感動~~
3A舊化真係一流,恭喜晒
Me2 支槍咀都纏左蜘蛛網:oh:
言歸正傳!開盒!!
又有問題,支天線配件同個鏍絲圈竟然就咁放响發泡膠包裝外面!
我一開盒佢就跌 ...
sundaydriver 發表於 16-7-2013 02:45 PM

I probably will work on the 分模線 and repaint that part during weekend .... {:1_224:}
昆蟲限定......:$
我果隻同師兄一樣,支槍咀都纏左蜘蛛網~~~
個發泡膠盒仲有臭味,搞到我要同佢徹底消毒,
但係作為橫山宏F ...
cycberz 發表於 16-7-2013 10:40 PM

我果盒都好臭。。。直頭似係腐屍味。。。:72:
Me2 支槍咀都纏左蜘蛛網
dreamtoys 發表於 16-7-2013 11:45 PM

:52: 同是天涯淪落人。。。相逢何必玩織織。。。
3A舊化真係一流,恭喜晒
交叉人 發表於 16-7-2013 11:14 PM

ching有無買??!{:1_203:}
昆蟲限定......
星月夜 發表於 17-7-2013 12:39 AM

人間昆蟲記。。。{:1_240:}
I probably will work on the 分模線 and repaint that part during weekend ....
RRAAYY 發表於 17-7-2013 12:18 AM

係你就出教學呀!!:74:
果然係正{:1_223:},仲以為3a會改返粗條彈弓㖭:no:
果D唔係蜘蛛網, 係發霉...........台灣都有唔少3A玩家出事;
搵野抺乾淨佢再消毒, 過幾個禮拜睇下仲有冇, 如果清唔到就要搵3A換啦