Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sundaydriver

[3A/ threezero] [QUICK SNAP!!] 3A X 橫山宏 Ma.K. 1/12 KROTE (BAMBLAND exclusive)

果然係正,仲以為3a會改返粗條彈弓㖭
豬朋狗友 發表於 21-7-2013 12:57 PM

豬豬,check PM
果D唔係蜘蛛網, 係發霉...........台灣都有唔少3A玩家出事;
搵野抺乾淨佢再消毒, 過幾個禮拜睇下仲有 ...
neilson225 發表於 21-7-2013 11:01 PM

:DD HAHA!!係呀!我望真d都發覺係霉。。。
香港好多朋友都有事!
我果隻唔知係咪因為咁,支炮入左電都唔識轉。。。
又要攞去整。。。。

:67: 我只係第二次買3A野,但係兩次都要整。。。
兩次都係電工問題,
即係3A响處理電工方面經驗唔夠??
而且又唔係d咩野好特別既function,
不如唔好搞平番少少啦。
好正呀,仲有生物舊化確不同,在下仲未開盒,因為未買电池:71:
好正呀,仲有生物舊化確不同,在下仲未開盒,因為未買电池
Oldcat 發表於 22-7-2013 10:03 AM

:ar: 快d買啦,日本city一草一就有十粒!
有唔妥即時叫佢整呀!
What a coooooooooooooooooool sharing must add marks for support! :handshake:
兩隻野都好正~~~~
好正呀,仲有生物舊化確不同,在下仲未開盒,因為未買电池
Oldcat 發表於 22-7-2013 10:03 AM

老貓兄快D開盒啦, 我地鬥下邊隻發(霉)得勁D, anyway, 好似得雪地版先有呢個情況, 普通版係無既{:1_204:}
3A SPIDER/MOLD VERSION..... :72:
老貓兄快D開盒啦, 我地鬥下邊隻發(霉)得勁D, anyway, 好似得雪地版先有呢個情況, 普通版係無既
toms110 發表於 22-7-2013 12:30 PM

試咗,支野轉轉下,槍口仲有閃閃燈,有趣!
可以轉快D就正:78:
=.=咁驚 又有蚊 又有GG 同網