Toysdaily 玩具日報

查看: 12990|回復: 19

[分享討論] 山口天元駕到∼

一見鍾情{:1_228:}衫令令:35:金屬色是小弟最愛{:1_197:}

當年的限定版{:1_228:}

估唔到E隻咁好玩:38:

合照:67:

天元機體好型:71:
嘩~!!!!!請問SET裝邊度有得買:time:正到喊~!
邊度有得買配色限定版???
終於有ching出post了..........套野幾正.......d色好似都唔錯呢~:71:
終於有ching出post了..........套野幾正.......d色好似都唔錯呢~
ray文 發表於 16-7-2013 10:42 AM

終於有ching出post了x2

我都買左盒,本來係打算買返來賣的
但睇一睇實物,都係自己要啦{:1_205:}
終於有ching出post了x2

我都買左盒,本來係打算買返來賣的
但睇一睇實物,都係自己要啦{:1_205 ...
cergo 發表於 16-7-2013 11:19 AM

正啦ching........呢set咁靚, 自己儲啦~:71:
呢SET D金屬色真系好靚 不過E塊面只眼中左獎:$
個樣真的很正∼∼∼∼∼∼∼:34:
正啦ching........呢set咁靚, 自己儲啦~
ray文 發表於 16-7-2013 11:24 AM

我之前無買過山口,睇返網上舊圖,原來唔係舊酒新瓶
係重新上色,即刻開晒玩:45:
我之前無買過山口,睇返網上舊圖,原來唔係舊酒新瓶
係重新上色,即刻開晒玩
cergo 發表於 16-7-2013 12:13 PM

我開頭都以為淨係整個boxset裝.........
我開頭都以為淨係整個boxset裝.........
ray文 發表於 16-7-2013 12:16 PM

ray文兄要買就快,市場都未炒起,仲有8魚左右既貨
(雖然我買7魚唔洗){:1_203:}
呢隻色同最初限定個隻係咪完全無分別{:1_215:}咁佢d限定都好多魚:(
ray文兄要買就快,市場都未炒起,仲有8魚左右既貨
(雖然我買7魚唔洗)
cergo 發表於 16-7-2013 12:20 PM

係咪頑仔先...........我見佢好平, 但最後都冇入........{:1_197:}
要買襯快......見過幾盒面相完全是大災難.......