Toysdaily 玩具日報

樓主: jasonmak007

[分享討論] HT catwoman 是否貨不對辦,請大家自己判斷...

機會太微!
佢收訂都手軟,
而且佢只做貨做到接方訂貨量,
無貨多做零售,
Killthecat 發表於 16-7-2013 10:38 AM

佢指去y拍或幫嚫大雄!

我真係覺得 如果 對 ht 經常存疑的話 , 請各師兄 (及 vip朋友) 往後買現貨好了, 請不要再預訂,因為 我 e d 一般玩家 (都玩左 ht 3~4年) ,等派貨等到好慘 , 眼見可早取貨但又狂插的師兄真的好羨慕 . . . . (心想不如你同我換單 la , 橫掂你都諗住放左佢 . . . . .) 我今時今日連 hulk 都仲未攞得啊, 貓女睇黎冇 8月都唔洗諗
如果同個版比都有9成似嘅,係差咗啲塗裝啫!
同真人比就差咗對眼囉
我真係覺得 如果 對 ht 經常存疑的話 , 請各師兄 (及 vip朋友) 往後買現貨好了, 請不要再預訂,因為 我 e d ...
rapper2 發表於 16-7-2013 11:15 AM

I agree.  Those Ching should really stop preordering and let us regular collector without high expectation can pick up first.
佢指去y拍或幫嚫大雄!
BigOil 發表於 16-7-2013 11:07 AM

原來有其它意思,

明白,太隱喻了
又話遲D出會靚D,越遲越好,原來唔係貢{:2_286:}
之前諗住後追...........
回復 15# neo.L

絕對同意!好似俾錢買左另一樣野咁.....
第一次發生一個現象:同期的翻版貓女頭比原庄靚,更精美,更多選擇!
Hottoys 要反省一下自己的產品質素了!
頸短了?
個頭雕係失望, 但都勉強接受到,
一直以來都沒有一張没帶面罩的官圖, HT 都没列明除罩的頭雕, 也不能說貨不對版。 在某些程度,帶著面罩的樣子還能接受。沒辦法了,只能欣然接受了。 如蝙蝠俠所言: you better mask on, while you working on street.
等低追 {:1_214:}
賺。最重要係果班對ht拖出貨有改善果班死眾醒下啦。 ...
水水的基地 發表於 16-7-2013 08:55 AM

"狂熱已經不再,生意人一個。"

精結所在,100分!:71:
已拎貨。

讚: 1) 頭髮幾靚,髮色有highlight, 手感似真髮, 髮尾剪得ok, 撥前的話會令個樣靚左好多。
讚: 2) 輪廓唔錯, 似真人.
讚: 3) 對boot 個人而言-掂!觀感手感算似真皮, 塊假皮既厚度適當, 關起果時都幾像真, 唔會好怪. 車工算係幾好! (當你買左d 百幾蚊既鞋之後就會咁覺得) 腳踝關節實淨剛好.
讚: 4) 店鋪服務態度良好

彈: 1) 植髮位有點疏落. 一改某d 髮形會穿崩見禿頭.
彈: 2) 眼部瞳孔偏細, 有點三下八眼, 神情呆滯.
彈: 3) 眼部瞳孔顏色用錯, 啡色太深, 同真人有距離
彈: 4) 眼部化妝- 眼影唔夠, 顏色單調
彈: 5) 整體膚色偏深 (亞洲人是可以的, 但這是鬼妹)
彈: 6) 唇色過深, 唔夠鮮紅
彈: 7) 身型唔夠勁; hip 位偏細唔夠挺; 致命原因應該係件衫既物料唔夠貼身
彈: 8) 頭型偏大- 應該減1mm

建議HotToys 應該請個化妝師.
已拎貨。

讚: 1) 頭髮幾靚,髮色有highlight, 手感似真髮, 髮尾剪得ok, 撥前的話會令個樣靚左好多。
讚 ...
MarMar 發表於 16-7-2013 04:59 PM

多謝師兄較中肯嘅意見!