Toysdaily 玩具日報

樓主: jasonmak007

[分享討論] HT catwoman 是否貨不對辦,請大家自己判斷...

官方相: 眼睛向前看{:3_133:}
實物相: 眼睛向上看{:3_135:}
回復 20# E神

ha ha, 師兄、我都有同感。
咁貨都出左,咪面對現實囉,,唔鍾意咪放左佢反正一定大賺。最重要係果班對ht拖出貨有改善果班死眾醒下啦。 ...
水水的基地 發表於 16-7-2013 08:55 AM

CHING 佢真係做生意,所以真係生意人!
但以前比人感覺佢係  熱血+生意人,每樣野突破同認真,

需然佢都係1/6最勁果個!但有好多玩開都覺得佢,
要求低了,聽聲音能力無了,但產品貴了,PARTS小了,

新玩家 就唔會太覺,要雙頭雕機會真係小了....

以不見開盒有驚喜感覺了.........
回復 33# Killthecat

對呀,
我地玩左三幾年的玩家,
就會最感受到ht的轉變呀。
HT唔會永遠做龍頭…水準keep唔住,一定有公司超越佢!zcwo我都覺得開始發力…起碼19號想搞到d人排隊買佢d野

利申:已取貨,閈咗,已入燈櫃。
以上面的拼圖,的確有出入, 相片中,面的顏色有明顯不同,拍攝的角度亦有分別。
在論壇中,我覺得用色比較像官圖是 DENS13 兄的 "[玩具攝影] [FINALLY~ARRIVED!]...HT-CATWOMAN SELINA KYLE
SELINA". 亦拍得最有神采。

為公平起見,最好以較為接近的圖片作比較。:64:
ht 似十足以前的 eb

以前eb官圖無限好, 實貨差9倍, 又拖貨, 最後比人圍插....................

ht好似走緊eb條舊路
個人認為,同個版都80分,有返個頭係bonus
所以我覺得賣現貨唔再預訂係最好的,起碼你覺得靚咪買唔靚就算啦∼
ht 似十足以前的 eb

以前eb官圖無限好, 實貨差9倍, 又拖貨, 最後比人圍插....................

ht好似 ...
good886 發表於 16-7-2013 10:26 AM

想返又幾似,
呢個post,因為有“ht“及“貨不對辦“呢的字眼,
會觸動到某幾位會員的神經。
然後佢地好快會殺出唻圍插 ...
E神 發表於 16-7-2013 01:29 AM
:71::71::71:
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改
認真睇,耳仔結構都有分別,唔知點解?
所以我覺得賣現貨唔再預訂係最好的,起碼你覺得靚咪買唔靚就算啦∼
Toys_fan 發表於 16-7-2013 10:30 AM

機會太微!
佢收訂都手軟,
而且佢只做貨做到接方訂貨量,
無貨多做零售,
但呢度仲好多天真嘅人嘛,
等於買左新樓之後問,點解咁縮水,同示範單位唔同。咁你咪去問發展商囉,玩具都咁執著,去接丿受囉,硬係對ht有幻想!
曬黑左.........................