Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 2013 ACGHK 產品公佈

今晚問咗,真係無得訂白23要walk-in排。

佢自己寫到明會員在今年內所出的 Michael Jordan系列的標準版及限量版均有優先認購權。

如果最後EB唔交待清楚,又一騙案,對EB真失望!

佢自己寫到明會員在今年內所出的 Michael Jordan系列的標 ...
basic15 發表於 17-7-2013 11:12 PM

支持追究,我可能考慮去消委會落案,有冇師兄有記低佢之後發佈做會員果段?
支持追究,我可能考慮去消委會落案,有冇師兄有記低佢之後發佈做會員果段?
DiceK 發表於 17-7-2013 11:38 PM

htt p://w ww.enterbay.com/blog/post-68

第二、三段
回復  任俠

當年的一號就是很瘦,其實EB已經少少美化咗。少咗本鄉猛頭係差少少,但已打破 ...
chungyuihing 發表於 17-7-2013 10:29 AM

Ching 既然你喺EB度做,你可否答我隻1:4鐵甲威龍同T-1000幾時出,我仲諗住今年動漫有得睇?:shiny:
回復 124# 黃金獅子座

其實Robocop除咗可搖控發聲,頭左右轉動同打開大腿外就等同放大了嘅1:6無差別,大不了買1:6就好喇,另外T1000要做到打碎後會自動還原,所以暫時看Bluray就okay喇
回復  黃金獅子座

其實Robocop除咗可搖控發聲,頭左右轉動同打開大腿外就等同放大了嘅1 ...
chungyuihing 發表於 18-7-2013 03:49 AM

謝謝你的回覆,真係好期待呢。{:1_233:}
回復  任俠

當年的一號就是很瘦,其實EB已經少少美化咗。少咗本鄉猛頭係差少少,但已打破 ...
chungyuihing 發表於 17-7-2013 10:29 AM

上網再睇左好多相
原來藤岡弘0既大腿真係好幼
錯怪Enterbay了~
htt p://w ww.enterbay.com/blog/post-68

第二、三段
basic15 發表於 17-7-2013 11:59 PM

已先去信EB作出投訴. 沒有回覆會轉去消委會.
已先去信EB作出投訴. 沒有回覆會轉去消委會.
DiceK 發表於 18-7-2013 11:07 AM

真心希望佢地會認真處理呢個問題, 因為幾可肯定問題在於EB.

我已經俾我D律師朋友睇過, 唔好緊張我並唔係話要告佢咁誇張, 只係想問下意見, 無論係英文同中文按一個 reasonable man 去理解, 我有無理解錯.

朋友話EB可以講, 白23係普通版, 而唔係標準版或限量版, 不過如果佢真係咁講, 大家明啦.......
Robocop仲未有料..............

HT第二隻都來緊
1/4拉打索價成2500...可以買幾隻1/6 M記喎...何況出舊一...真係冇咩吸引力

佢自己寫到明會員在今年內所出的 Michael Jordan系列的標 ...
basic15 發表於 17-7-2013 11:12 PM

雖然我唔係會員, 但我覺得當時咁多位師兄都係想入到MJ而又唔想用太多時間排隊先入會, 而家佢又反口話白23無優先, 白紙黑字講到明都可以唔認, EB真係唔合理呀
真心希望佢地會認真處理呢個問題, 因為幾可肯定問題在於EB.

我已經俾我D律師朋友睇過, 唔好緊張我並 ...
basic15 發表於 18-7-2013 11:34 AM

咁即係玩字眼.........頂佢....:blame:
開頭又話白23係限定,宜家買左炒價,賺左炒價的人,都要多謝EB
回復 134# 宇宙之王者

白廿三係主場衫又點會只有限定咁簡單,其實series 1只出兩套量產,紅廿三同白廿三,兩隻加埋包括四對波鞋,兩個獎杯。 日後嘅series可以想像必出量產,所以series 2我唔急.
目前真限定係紅白#45