Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 2013 ACGHK 產品公佈

好彩今年玩NBA啫!同Hottoys一樣可以慳返:43:
點解黑色又要2188??????
lamdog123 發表於 15-7-2013 12:54 AM

我都覺得完全係不成理由地加價.
仲奢盼會有新既李小龍.......諗住7月20日逝世40週年會出返個靚既1/6紀念下...
我都覺得完全係不成理由地加價.
小志強 發表於 15-7-2013 12:57 AM

當第一隻45咁懶係限定掛
之後實有換鞋平價版.

無咩邊隻好中,一定要快玩,可以唔入場.
HT嗰邊都唔似有煞食嘢,可能今年可以省返唔入場
如想同HT死過,價錢必然係主要既因素,HT 1/6基本人偶印象中未試過OVER 2K, 但配件都多過EB, 但EB個名都未夠響已加得咁快, 真係長江後浪....
回復 20# youlovetoy

其實見占士同高比個價就知佐敦本身版權貴,再者EB攞正牌買版權唔係山寨品,黑23係限定一早講咗,意味呢set有樣野唔會出響量產版,你問我,我會話係對AJ1
如想同HT死過,價錢必然係主要既因素,HT 1/6基本人偶印象中未試過OVER 2K, 但配件都多過EB, 但EB個名都未夠響 ...
youlovetoy 發表於 15-7-2013 01:46 AM

如果尼個價有熱身服就加得順理成章...
小志強 發表於 15-7-2013 01:56 AM

同意,不過我中左,無計
等公布點買尼隻黑23
回復 22# 小志強

同紅白45比... 冇左SUIT 變相加了價..

BTW... 半年多少少出左六隻JORDAN了, 勁~~~~
小志強 發表於 15-7-2013 01:56 AM

EB送多對AJ13俾你換熱身服......紅45得一對鞋。
貴貴都有人買, 幾差都有人食, 點解eb唔加呢? 我嫌加得少添.
回覆  youlovetoy

其實見佔士同高比個價就知佐敦本身版權貴,再者EB攞正牌買版權唔係山寨品,黑 ...
chungyuihing 發表於 15-7-2013 01:56 AM

版權貴係肯得, 不過紅23都係唔洗過2K. 除非呢個又係唔知乜Q限定.
不過你睇到紅23 QC咁差都仲有咁多死士好似中咗降頭唔買唔死心, 用限唔限定呢個excuse 都已經唔係好緊要.
今年EB全pass,買隻朗尼抵玩好多!起碼人哋有心好多!有淨仲可訂多兩隻HT。:73:
回復 27# mj23

你問我我只鐘情AJ11, 所以會入埋隻白23,個䦕口頭等量產出咗再bid個頭番黎
全都是早已出圖的,老實講驚喜不大啊