Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 2013 ACGHK 產品公佈

Rider 官圖!
cc9394 發表於 17-7-2013 01:33 AM

我覺得好一般
只像放大版的十二吋
造得1:4  應該有些位要造得比1:6更為細緻的
除了可轉腰帶同發光眼  暫時看不到這隻有何比1:6更細緻的地方
最大的問題是  我覺得體型唔靚  大腿太幼了  像真度不足
總的來說  這隻對我毫無吸引力
回復 105# cc9394
因為想夜晚熄燈見到對瑩光眼:47:
回復  伏特加

點解要有瑩光效果?
EB話有LED燈,會發光的!
腰帶風車還會轉!
cc9394 發表於 17-7-2013 08:16 AM

好想睇下腰帶風車轉嘅效果
EB 心知肚明. 之前唔知邊鬼個LBJ 仲好勁咁講LBJ 起碼要2K, 可能真心以為LBJ去到MJ既LEVEL
mj23 發表於 17-7-2013 01:10 AM

Kobe係已經去到Lebron同零售價?

回復 106# 任俠

http://ord.yahoo.co.jp/o/image/SIG=12a9acl3u/EXP=1374114938;_ylc=X3IDMgRmc3QDMARpZHgDMARvaWQDQU5kOUdjUzE0RW1pUjc4XzZjcThWQnV0NExDeXNvQVJwVDJJMDdFamRsLXJycG50UzdCeHZWWF93T0NRdkEEcAM1THV1NloyaTQ0T3A0NEtrNDRPQTQ0TzhNZVdQdHctLQRwb3MDMTIzBHNlYwNzaHcEc2xrA3Jy/*-http%3A//plaza.rakuten.co.jp/blackrx/diary/201106070001/
當年的一號就是很瘦,其實EB已經少少美化咗。少咗本鄉猛頭係差少少,但已打破Medicom同Bandai包起拉打嚟做局面,拉打本身冇咩配件,EB成隻質感已還原得好好,一號粉絲必然震撼
回復 103# ZARD

無錯{:1_198:}
回復 111# 7仔

其餘散件放或者日後部件交換吧
回復  ZARD

無錯
7仔 發表於 17-7-2013 10:32 AM

我都有諗過入晒黑白23, 不過以eb 既qc, 都係黑23先, 白23有第二水。
回復 112# chungyuihing

或者粗玩一隻
Rider 最緊要睇件衫, 如果系人造皮 (PVC), 加上EB 既質數, 有機會擺幾年就爛.
回復 116# ranaldinter

其實用人造皮都無可口非,只係長放盒內焗住加濕熱天氣乃figure大忌,玩具係要display出嚟嘅,當然。。。。。用真皮就最好啦
全部唔中...我想要 Django Unchained呀!:79:
我覺得好一般
只像放大版的十二吋
造得1:4  應該有些位要造得比1:6更為細緻的
除了可轉腰帶同發光 ...
任俠 發表於 17-7-2013 09:02 AM

其實我覺得可能連medicom1:6既都不如.
你睇下對靴既做工, 胸部大小同埋手套, 靴等地方既顏色等, 同戲中套戲服相差甚遠.
反而個body身形比例OK.
不知道是否巳是最終成品.
回復 117# chungyuihing

希望佢D質素好過M記啦~我D M記拉打, DISPLAY 出黎唔打燈都照溶........