Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 SHF 幪面超人 ZX (官圖P4)

頭像被屏蔽
怎么, zx 的膊頭設計影響手部可動, 這是我個人不買的主因
roundbun 發表於 2013-11-28 18:36

這也是我不買的主因.
其實有幾多位師兄睇過ZX架?
8501 發表於 2013-7-31 16:13

日語老翻, 粵語行貨都推出過, 除非未見過VCD又唔係rider迷啦~
應該是這隻 KAMEN RIDER:
mythsgod 發表於 28-11-2013 08:49 PM

oh! 原來佢叫zero
咁Zero 形過Zx多多聲啦!
thank you ching
WC不合格,銀色啞,仲要噴到紅色位,但又搽唔乾淨。
膠質差,SHF中最差
ZX 真可憐,樣先天已不太好,
後天造工還要咁差,
X個樣唔靚但係造得好都玩得開心
今次ZX死緊
ZX 真可憐,樣先天已不太好,
後天造工還要咁差,
X個樣唔靚但係造得好都玩得開心
今次ZX死緊
oh! 原來佢叫zero
咁Zero 形過Zx多多聲啦!
thank you ching
4mm 發表於 28-11-2013 09:38 PM

型好多添...
冇論外型同QC都係ZERO完勝...
這也是我不買的主因.
bigtomm 發表於 28-11-2013 09:21 PM

update as of today.... 7/10 of my toy-friends decide not to buy ZX :47:
I hope this toy won't drop too much though, otherwise toy shops will lose $ & try to earn back more from upcoming new toys