Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 SHF 幪面超人 ZX (官圖P4)

影月e+都已經天價了
會有蟲系列的rider出renew,暫時機會最高係rx或kabuto
yugi 發表於 10-7-2013 05:55 PM

係Black Renew呀,而且影月會連蝗虫號再版~{:1_224:}
我只想要架車...
轉張雅拍圖,唔合規格就Del啦,thx~
影月e+都已經天價了
denniskwong 發表於 11-7-2013 02:26 PM

都唔係好天ge,等多幾個月啦,10月影月返黎啦~
話時話,10月都幾多野再版同出,我都幾嘔血......{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:}
我頂,電單車都翻新出~~~~~~~~~~~~:53:
隻renew版black 非常靚仔{:1_221:}
拍埋影月到一絕,仲有renew版蝗虫號,唔使魂限{:1_214:}
遲d再出renew版RX就正爆喇 !{:1_223:}

PK笨大....之前都知你留一手架la....而家仲連機車再出...:74:講真..rx..kuuga系...kabuto系  etc..都要有新版la
PK笨大....之前都知你留一手架la....而家仲連機車再出...
老文 發表於 11-7-2013 03:15 PM

我開心死,之前出車個時我未玩SHF,
後追魂限又太貴,一直等佢再版,點知而家仲要通販,
苯大萬歲......{:1_223:}{:1_223:}{:1_223:}

回復 23# Agent-Smith

所以而家如果做得唔似既就真係唔好買..情願等佢出過...無謂夾硬為齊人而買吧...舊果隻..真係掉出街都未必有人要:70:
架蝗蟲號係新模定舊模先?:44:
我開心死,之前出車個時我未玩SHF,
後追魂限又太貴,一直等佢再版,點知而家仲要通販,
苯大萬歲......{: ...
Agent-Smith 發表於 11-7-2013 03:19 PM

me2 ..... 上次初出影月時只入翻出RX ... 好彩今次可入 Blk 2.0

但不要忘本 ... 原祖SHF是有合金脚的 .... one of the selling point
回復 24# 老文

咁又唔好, 留翻對合金脚有排玩
快D出 RX 喇 !!
不過ZX都係必入 ! !
都唔係好天ge,等多幾個月啦,10月影月返黎啦~
話時話,10月都幾多野再版同出,我都幾嘔血...... ...
Agent-Smith 發表於 11-7-2013 02:39 PM

10月天秤已經夠了............
10月真的唔野少
redfish 發表於 11-7-2013 02:53 PM

要留返政府o個八千到10月喇