Toysdaily 玩具日報

查看: 31704|回復: 83

[新品消息] 11月 SHF 幪面超人 ZX (官圖P4)

ついに! あのシリーズがコンプリート!?

さ、さらに! あの虫モチーフのライダーもリニューアル!?!?

詳しくは、魂フィーチャーズVOL.6の会場にて!!

http://tf6.tamashii.jp/archives/cat_970187.html

超超超超超超超超超超想買呀!!!!!!!!
不過肯定係魂商品啦!
又吾見四舊.

十兄弟就黎團聚啦!!!!!
仲有電波女黎緊,

如果出"立花大叔"就好了
出埋就齊人喇……
話說BANDAI有冇諗過remake Black同RX呢……
始終幾年前既產物個身型完全唔得.....瘦到好似裝著變身咁...
將佢地同影月擺埋一齊,唔講真係唔信係同一個系列....:69:.
終於都齊昭和10人了:$
出埋就齊人喇……
話說BANDAI有冇諗過remake Black同RX呢……
始終幾年前既產物個身型完全唔得.....瘦到好 ...
鬼武者 發表於 10-7-2013 05:23 PM

會有蟲系列的rider出renew,暫時機會最高係rx或kabuto
ZX ... 來了, 我隊 Football team 等你守龍 !!!:$
回復 5# yugi

係 RX 就好囉, 舊版真係買唔落手
OMG...ZXXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!
好嘢,終於有消息,昭和兄弟快要一家團聚。
快d黎啦!
等你歸隊好耐啦
入咗舊版rx同black嘅我表示絕望~~~~:ice:
蒼蠅十兄弟歸隊!!
好期待ZX , 亦好想佢出響鬼同KIVA,ZO,JADE同真!! 咁就真係齊人了!
會有蟲系列的rider出renew,暫時機會最高係rx或kabuto
yugi 發表於 10-7-2013 05:55 PM

rider 大部份都係蟲系列啊!
希望ZX出時所有紹和rider能一齊再版啦 :shy: