Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的小小金魚缸 ( 06 Nove 2014 updated #241)

回復 105# FRAK
Thank a lot Bro FRAK!!!
我當時返工不在埸, 睇完個節目, 個d background亂咁吹......anyway裝修費唔包廁所廚房....貴!!! 不過我滿意 ...
AK30 發表於 25-11-2013 11:20 AM

唔怪得啦.......仲諗除非你同裝修友情價..........如果唔係冇可能咁平.........:DD
但你間屋唔似得4百幾尺呢........:love:
單位7年樓, 上手用得好, 所以翻新一下廁所廚房仲好新淨, 如果唔係......大多10-15個就差唔多!!! 電視wide角新係大d既!
AK兄間屋好正……羨慕。
單位7年樓, 上手用得好, 所以翻新一下廁所廚房仲好新淨, 如果唔係......大多10-15個就差唔多!!! 電視wide角 ...
AK30 發表於 25-11-2013 12:49 PM

勁..........:71:我想問咁個設計師係咪堅架..........
回復 109# tsubasacamille

多謝賞面!:64::64:
回復 110# ray文
唔係賣花讚花香,我都識幾位設計師,佢係唯一將我嘅想像同需要變成圖再成實物,用選色加上設計令空間感增大,地方細拾棄廳電視組合櫃造一組大櫃增加儲物空間,裝修實有唔精神,佢尚算跟得好足,我比95分嫁:35:
回復  ray文
唔係賣花讚花香,我都識幾位設計師,佢係唯一將我嘅想像同需要變成圖再成實物,用選色 ...
AK30 發表於 25-11-2013 06:53 PM

Ak兄。。。?如果揾佢設計,人工貴唔貴架?
我都睇左,真係好正:71:夠型格,.羨慕死我咩:63:

抱歉,答你唔到,設計師會逐part報價,由傾到現場到設計到傢俬全屋裝修一條龍服務!價錢豐儉由人,視乎你要乜?哈哈好似賣廣告!不過佢可能比同行貴小小,呢個我係一早知嘅,因為佢強調服務好質量好同設計一流{:1_220:}
回復 114# Try0083
多謝謝x1000000000000000
抱歉,答你唔到,設計師會逐part報價,由傾到現場到設計到傢俬全屋裝修一條龍服務!價錢豐儉由人,視乎你要 ...
AK30 發表於 25-11-2013 08:20 PM

因为我朋友啱啱買楼,佢想揾設計師,所以問吓你:handshake:Thx  Ak兄:77:可以pm佢個電話比我嗎:35:
回復  ray文
唔係賣花讚花香,我都識幾位設計師,佢係唯一將我嘅想像同需要變成圖再成實物,用選色 ...
AK30 發表於 25-11-2013 06:53 PM

咁又真係好正呢間屋, 令到睇落地方幾大咁.............但同屋企人住可能都會有少少不方便呢..........你又擺少好多玩具呢~{:1_197:}
首先再次多謝ray文兄讚美!正因如此呢間屋只得三個人住,小弟同愛人及一個啱啱踏足社會工作嘅年輕人!所以都冇問題嘅{:1_220:}我都仲申請到位擺下野:p
回復 117# FRAK
Ok, 已PM