Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的小小金魚缸 ( 06 Nove 2014 updated #241)

咁又係呀,返工咁辛苦,唔嘆返下點對得住自己呀{:1_203:}
回復 30# ray文
文兄同你比簡直係小巫見大巫啦^^
回復  ray文
文兄同你比簡直係小巫見大巫啦^^
AK30 發表於 12-7-2013 12:28 AM

客氣喇AK30兄, 你個金魚缸真的很正, 但一定要從上面生口位放入figure......{:1_215:}
我有個櫃同你設計差唔多, 但當然冇封玻璃啦........我都想後製整到你咁呀.......:D
早晨呀!AK30兄:65:
回復 33# ray文
其實如果唔怕煩下下上面開,金魚缸喺觀賞方面真係幾靚,走去鴨記買前後各一超白光LED, 真係正到暈,睇睇下又後悔得一個缸。。。
回復 34# SimonC
Hi simon兄!
回復  ray文
其實如果唔怕煩下下上面開,金魚缸喺觀賞方面真係幾靚,走去鴨記買前後各一超白光LED, ...
AK30 發表於 13-7-2013 11:46 PM

咁一於加多個啦咁正~:shiny:
回復 37# ray文
no more space la, and my female tiger dont want the house too crowed:x
回復  ray文
no more space la, and my female tiger dont want the house too crowed
AK30 發表於 15-7-2013 09:59 AM

咁又係.........再諗諗其他方法啦...........:58:
早晨呀!AK30兄{:1_203:}
動漫節倒數7天{:1_203:}AK30兄準備好未{:1_208:}
回復 41# SimonC
busy work, maybe visiting on Sun.
C兄, 個金魚缸好FIT幾靚.....隻KOG 同雷神都好正:71:

PS: C 兄鐘情 澳洲 Penfolds?
回復 43# Taru
首先多謝你欣賞,係呀我第一次飲過707後就迷上(後來先知係貴野仲有RWT),咪由細number到大儲下law^^
正呀, 仲差三隻十二金就儲齊喇..............:71: